O tânără a fost proiectată 15 metri în afara mașinii pe care o conducea, după ce s-a răsturnat pe Autostrada București-Pitești

0

O tânără în vârstă de 23 de ani din Bucureşti a fost preluată cu un elicopter SMURD şi transportată la un spital din Capitală după ce maşina pe care o conducea pe Autostrada A1 s-a răsturnat în dreptul localităţii Bolintin Vale, la kilometrul 32, pe sensul de mers spre Piteşti.

„Prin 112 am fost anunţaţi de un participant la trafic că pe A1, la kilometrul 32, în dreptul localităţii Bolintin Vale, pe sensul de mers spre Piteşti, un autoturism s-a răsturnat în afara părţii carosabile. La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Bolintin Deal cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o descarcerare, precum şi un echipaj SAJ care au găsit un singur autoturism răsturnat în afara părţii carosabile şi o victimă inconştientă la aproximativ 15 metri de acesta. Este vorba de o tânără în vârstă de 23 de ani din capitală care conducea autoturismul şi se afla singură în maşină”, a declarat marţi, pentru AGERPRES, purtătoarea de cuvânt a ISU Giurgiu, Nicoleta Beianu.
Ea spune că pompierii şi poliţiştii sosiţi la faţa locului au extins căutările pe o rază de două sute de metri de autoturismul răsturnat şi au constatat că nu mai există altă victimă care să se fi aflat în maşină şi să fi fost proiectată în afara autoturismului.

Tânăra a fost preluată de echipajul SAJ Giurgiu sosit la faţa locului.

În sprijin a fost solicitat şi un elicopter SMURD care a preluat tânăra şi a transportat-o la un spital din capitală.