O recunoști? Tânăra din imagine a ajuns celebră în toată România: ‘Eram divă’

eduard

Privește cu atenție imaginea, o recunoști pe tânăra cu părul ondulat, închis la culoare, cu privire pătrunzătoare? Astăzi, este una dintre cele mai cunoscute femei din România, destinul ei pare desprins parcă din scenariul unui film. A cunoscut succesul, apoi viața sa a luat o turnură șocantă.

Puțini o pot recunoaște
Îmbrăcată în ceea ce pare a fi o uniformă școlară, stând pe o bancă alături de alți prienteni sau colegi și privind fix obiectivul aparatului de fotografiat, puțini reușesc să își dea seama cine este, de fapt, tânăra din imagine. A avut o copilărie modestă, a crescut într-o familie de oameni muncitori, ce au impus reguli stricte pentru copii, însă ea visa la o carieră neobișnuită.

Simțindu-se sigură pe calitățile sale fizice, s-a înscris la un concurs de Miss: „Mă vedeam frumoasă rău, eram divă de Buzău!”, a mărturisit ea, în trecut. Se întâmpla în anul 1991, când avea doar 17 ani. Din păcate, experiența nu a fost una plăcută, plecând acasă cu o mențiune, după ce nu a reușit să impresioneze nici juriul, nici publicul.

Tânăra din imagine este acum printre cele mai celebre femei din România
Destinul ei era cu totul altul. A intrat în lumea politicii, sub aripa lui Traian Băsescu, președinte al României, la acea vreme. A ocupat funcții importante, precum: consilier prezidențial, șef al Cancelariei Prezidențiale, deputat, ministru al Turismului.

A fost implicată în numeroase scandaluri, alegându-se cu o condamnare la închisoare, cu executare, în dosarul Gala Bute. Elena Udrea, căci despre ea este vorba, a trecut printr-o transformare fizică spectaculoasă, fiind aproape de nerecunoscut în imaginile din galeria foto de mai sus.

Nu a avut o copilărie ușoară
Fostul politician își amintește cu plăcere despre perioada copilăriei, în ciuda lipsurilor și greutăților pe care le-a avut de înfruntat. Când era mică, pentru familia sa, ciocolata era o delicatesă pe care o savura doar de sărbători.

„Îmi amintesc de copilăria mea cu şi mai mult drag. Mereu am spus că aş retrăi copilăria, indiferent cât de greu a fost, câte lipsuri erau… Era de neconceput atunci să ai ciocolată. Mâncam ciocolată doar de sărbători. Sucuri nici nu vedeai, nici nu găseai, nici nu auzisem de foarte multe astfel de lucuri care acum par normale pentru unii copii, nu pentru toţi, în continuare”, a spus Elena Udrea, la Realitatea TV.

Lasă un comentariu