O recunoști?! O fostă vedetă de la Antena 1 a ajuns, acum, să trăiască din mila oamenilor

eduard

Atunci când a apărut la televizor, a cucerit publicul și a dat audiențele peste cap. Seară de seară, oamenii se așezau în fața micilor ecrane să afle noutăți despre povestea ei. Însă, odată ce a ieșit din lumina reflectoarelor, a ajuns de nerecunoscut.

Fosta vedetă de la Antena 1 a ajuns să trăiască din mila oamenilor, iar unii dintre ei au găsit o oportunitate să atragă atenția pe rețelele de socializare. Așa că au filmat-o în ipostaze umilitoare pentru a crește vizualizările pe conturile personale.

În urmă cu aproape trei ani, Veronica Stegaru cunoscută sub denumirea de „Vulpița” făcea furori seară de seară la Acces Direct. Oamenii stăteau cu sufletul la gură să îi afle povestea, însă odată ce a încetat să mai apară la televizor, s-a retras în satul Blăgești unde norocul nu a prea fost de partea ei. S-a despărțit de Viorel, partenerul său alături de care a devenit celebră și a sărit în brațele altui bărbat. Pentru că dragostea era prea mare, Veronica din Blăgești a rămas și însărcinată pentru a treia oară. Nu a putut să îi ofere micuțului condiții bune de trai, așa că Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Vaslui a luat băiețelul în grijă. Iar de fetițele pe care le are cu Viorel, acesta a mărturisit în trecut că el se ocupă de creșterea lor.

Odată ce s-a văzut singură și fără obligații, Vulpița nu a stat pe gânduri și a început să se dezlănțuie pe rețelele de socializare. Oamenii din Blăgești au vrut să atragă atenția spunând că, de fapt, Veronica nu are discernământ și nu își dă seama de situațiile umilitoare la care este supusă. În mediul online, circulă mai multe videoclipuri cu ea, în care apare îmbrăcată sărăcăcios și murdar. Mai mult decât atât, este filmată pentru vizualizări în ipostaze care lasă de dorit. Totuși, nu pare că personajul celebru de la Acces Direct înțelege ce se întâmplă. În videoclipurile realizate pe câmp sau la cules de vie, ea râde cu gura până la urechi, dansează sau face tot felul de gesturi indecente.

Vulpița are probleme cu legea
Pe lângă situațiile umilitoare în care apare, Vulpița are și probleme cu legea. A fost chemată în judecată de către Autoritatea Administrativ Teritorială Comuna Blăgești, iar magistrații au înlocuit amenda pe care aceasta o avea neplătită cu muncă în folosul comunității. Totuși, Veronica Stegaru trebuie să aibă în vedere că poate contesta decizia în termen de 30 de zile.

„Soluția pe scurt: Admite sesizarea formulată de petenta Primăria Unitatea Administrativ Teritorială Comuna Blăgeşti, județul Vaslui. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare, potrivit art. 9 alin. 6 din O.G. 2/2001. Cererea de apel se depune la Judecătoria Bârlad sub sancțiunea nulității. Pronunțată astăzi, prin punerea soluției la dispoziția părților prin mijlocirea grefei instanței conform art. 396 alin.2 Cod procedură civilă”, se arată pe portalul instanțelor.

Lasă un comentariu