O recunoști? Așa arăta când s-a lansat, iar acum e una dintre cele mai cunoscute cântărețe din România. Schimbare radicală

0

Timpul ne schimbă din toate punctele de vedere, dar mai ales fizic. Acest aspect este resimțit și de către vedetele noastre, pe care acum le cunoaște o țară întreagă. Totuși, fotografiile din copilărie și de la începutul carierei sunt unele cu adevărat speciale, care ne dau puțin de gândit. La fel face și următoarea fotografie, în care apare o artistă celebră de la noi.

Vedeta la prima sa apariție

Multe vedete de la noi din țară s-au schimbat după ce au intrat în lumea showbiz-ului. Celebritatea impune multe sacrificii și asta au simțit-o pe pielea lor mulți. Și vedeta din poza de mai jos s-a schimbat mult între timp și acum chiar este de nerecunoscut. De la fetița timidă și simplă, a devenit acu o adevărată femeie, elegantă și frumoasă.

Este nimeni alta decât Lidia Buble! Fosta iubită a lui Răzvan Simion a devenit celebră în urmă cu aproximativ 7 ani și de atunci se bucură de mare succes. Piesele sale ocupă mereu primele locuri în top și este iubită de o mulțime de oameni.

S-a schimbat mult din toate punctele de vedere, s-a maturizat atât fizic, cât și psihic și prinde bine la public. Fanii sunt încântați de cum arată acum și o consideră o femeie frumoasă, făcându-i complimente ori de câte ori au ocazia pe rețelele de socializare.

Lidia Buble, despre greutățile din carieră

Lidia Buble a cucerit pe toată lumea cu piesele ”Simțim la fel” și ”Le-am spus și fetelor”, dar puțină lume știe cum s-a lansat în muzică. Artista a avut multe greutăți în copilărie. Provine dintr-o familie numeroasă, cu 11 copii și neajunsurile au fost la ordinea zilei.

Lidia a fost ambițioasă și a vrut să facă ceva cu viața ei, așa că a ales muzica, pasiune pe care o are încă de mică. La început a cântat în corul bisericii, după care a primit o șansă de la Adrian Sînă, care a ajutat-o să intre în lumea celebrităților. A rămas uimit de talentul ei și a decis că merită să o ajute.

“Am cântat piesa Andrei, «Dragostea e tot ce rămâne», şi el a rămas cu gura căscată. A fost foarte impresionat şi mi-a zis: «Fetiță, tu chiar ştii să cânți!». Atunci a venit propunerea să trag nişte voci pe piesa «Noi simțim la fel». Melodia era gata de mai bine de un an, dar Adrian Sână nu găsea o voce potrivită. Varianta pe care am înregistrat-o atunci în studio, a rămas cea din ziua de azi.”, a mai spus Lidia Buble.