Ultimate magazine theme for WordPress.

O pulpă de pui fiartă de două zile şi un piure mucilaginos: prânzul unor copii, într-un spital din România. „Asta e puşcărie, bă!“

0 264

„Prietena mea şi-a internat copilul la Spitalul Orăşenesc Sinaia, secţia de pediatrie. Farfuria aceasta e prânzul unui copil bolnav: o pulpă rece şi scârboasă, fiartă de 2 zile şi un piure mucilaginos cu cocoloaşe.

Statul român se poartă cu copiii bolnavi de parcă ar fi infractori.

Ţaidracu de nenorociţi! Asta e puşcărie, bă! Nu celulele de lux în care fumaţi şi beţi Moet aşteptând liberarea!

Să plătim cu toţii contribuţii şi mai mari la Sănătate! Poate data viitoare le dau copiilor doar oase!


APRECIAZA ARTICOLUL !

Later Edit: am mai ataşat şi micul dejun la Spitalul Judeţean Timişoara, secţia CARDIOLOGIE!!!!!“ este mesajul publicat pe Facebook de 1 iunie, când se sărbătoreşte Ziua Copilului, de către Corina Băcanu.

În 16 aprilie, ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, făcea ă vizită inopinată la Spitalul orăşenesc Sinaia şi se declara mulţumită de condiţiile gpăsite în această unitate spitalicească:

„În această seară am avut parte de o surpriză plăcută. Vizita la spitalul orăşenesc Sinaia mi-a arătat că există şi unităţi sanitare în care se poate face treabă. Felicit pe toţi cei care contribuie la realizarea acestui lucru”, a scris Sorina Pintea pe pagina de Facebook.

Ministrul a adăugat că, anul acesta, Ministerul Sănătăţii va aloca fonduri pentru achiziţia de aparatură şi echipamente necesare în spital, dar va contribui şi la finalizarea construcţiei noii clădiri care va găzdui spitalul.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata