O profesoară a făcut scandal în magazine. Ce dulciuri vrea să dispară de pe rafturi, a făcut și o petiție

eduard

O profesoară din Marea Britanie a solicitat de urgență retragerea unor bomboane, pe care le consideră inoportune, având în vedere categoria de public căruia sunt adresate, respectiv copiii. Ce are de obiectat profesoara de educație sexuală cu privire la dulciurile disputate?

O profesoară solicită retragerea unor bomboane cu forme indecente
O profesoară de educație sexuală și-a arătat supărarea față de producătorii si de magazinele care vând bomboanele marca Candy Kittens x Sex Education. Astfel, ea a solicitat retragerea lor din magazinele Tesco.

Bobbi Kumari, în vârstă de 47 de ani, cadru didactic într-o școală, acuză producătorul bomboanelor în formă de prezervativ, de „vătămarea inocenței copiilor” și îndeamnă la interzicerea lor în magazinele destinate copiilor.

Bomboanele sunt create de Jamie Laing, vedeta din ”Made In Chelsea”, în colaborare cu seria de pe Netflix, Sex Education. Kumari a declarat că a fost „cuprinsă de furie” când a aflat de această colaborare și a lansat o petiție online pentru a cere retragerea produsului.

Ea susține că bomboanele ar trebui să fie disponibile doar în magazinele pentru adulți, susținând că afectează „dezvoltarea sexuală sănătoasă a copiilor”. Cu toate acestea, opinia ei a fost criticată pe platformele online, fiind etichetată drept „Karen” pentru opiniile sale controversate.

Profesoara, care administrează și o organizație numită ”Sacred Sexuality”, a afirmat că bomboanele lui Jamie Laing provoacă „daune colaterale” dezvoltării sexuale sănătoase a copiilor. Cadrul didactic a povestit că a devenit conștientă de ele după ce a vizionat un videoclip realizat de Laura Nina, care, de asemenea, își exprima indignarea.

Inocența copiilor, furată de niște producători de bomboane pentru adulți?
Colaborarea dintre bomboanele vegane cu aromă de căpșuni și show-ul cu certificat ”18, Candy Kittens x Sex Education”, stârnește controverse ample cu privire la magazinele Tesco, pe rafturile căruia se găsesc.

Produsele, destinate pentru a „celebra sexul”, includ bomboane în formă de prezervativ pentru a „condimenta lucrurile„, în timp ce pe site-ul producătorului sunt promovate cu motto-ul: „Fără judecată, doar multă iubire.”

Profesoara a lansat o petiție împotriva „exploatației inocenței copiilor”, ea reușind să adune peste 5,400 de semnături, mulți exprimându-și indignare ca și Bobbi.
Aceasta afirmă că bomboanele sunt disponibile în aceleași locuri în care copiii cumpără bomboane obișnuite, iar impactul asupra lor este înfiorător.

„Ele sunt disponibile în aceleași locuri în care cei mici cumpără Haribo sau alte bomboane. Am fost șocată de impactul avut. Inima mi-a fost întristată. Cine știe câți copii vor avea violată într-o clipă inocența lor din cauza acestor bomboane? Ambalajul are semne și grafică cu conotații sexuale. Din ce înțeleg, există și o bomboană în formă de prezervativ în pachet.

M-am gândit la impactul pe care acest lucru l-ar putea avea asupra unei generații de copii. Știu că sună melodramatic, dar este inocența cuiva care ar putea fi violată într-o clipă.”, a transmis profesoara care a lansat petiția, în speranța că va aduna mai mulți susținători.

Lasă un comentariu