O mireasă a lăsat un scaun gol la nuntă pentru fiul ei decedat. A fost șocată când a văzut cine stătea pe el

eduard

Un mire a povestit un incident tulburător care s-a petrecut la nunta sa. Mireasa a lăsat un scaun liber pentru fiul său care a murit la vârsta de doar 19 ani, deoarece a simțit nevoia să îl aibă cumva aproape în acel moment special.

Becky s-a uitat la un moment dat la scaun și a văzut că nu mai era gol, totul datorită mirelui ei, Kelly Turney. El este cel care i-a pregătit o surpriză uriașă femeii. Povestea a fost publicată, împreună cu imagini, pe contul de Facebook Love Adventured.

Mirele a aranjat ca un tânăr numit Jacob Kilby să vină la nuntă tocmai în Alaska și să se așeze pe scaunul gol. Totul pe cheltuiala lui. Ce nu știau participanții la eveniment este că pe scaun chiar stătea inima lui Triston, fiul decedat al lui Becky. Jacob a primit organul tânărului după moartea acestuia, printr-un transplant.

Turney a pregătit și un stetoscop pentru mireasă
Mai mult, Turney l-a numit pe Kilby cavaler de onoare la nuntă. Când a văzut cine participa la nunta ei, femeia a izbucnit în lacrimi. La eveniment, Becky a avut chiar ocazia să asculte inima care i-a aparținut fiului ei cu un stetoscop. Acest moment incredibil a fost pregătit tot de mire pentru aleasa lui.

Jacob Kilby a promit că va trăi o viață sănătoasă în onoarea lui Triston.

După ce povestea a ajuns pe rețelele de socializare, foarte mulți oameni l-au lăudat pe Kelly Turney pentru gestul lui extraordinar.

„Ești o persoană foarte specială, Kelly Turney. Vă doresc ție și frumoasei tale mirese mulți ani de iubire și fericire”, a scris o femeie pe Facebook.

„Ce moment incredibil!!!”, a comentat altcineva. „Incredibil!”, este reacția unei alte persoane care a văzut imaginile de la nuntă.

Lasă un comentariu