O mamă casnică a dat lovitura cu o afacere banală. Câștigă mii de euro fără pic de efort

eduard

O nouă metodă de a câștiga bani a fost descoperită chiar de o femeie din San Diego! Mai precis, femeia primește bani pentru îmbrățișări, vindecând astfel, clienții prin această tactică.

Câți bani câștigă pe zi femeia
O femeie și-a găsit o nouă sursă de venit, după ce s-a antrenat mai multă vreme pentru a învăța cea mai bună tehnică de îmbrățișare.

Michelle Renee, care este și mamă, câștigă acum 150 de dolari pe oră, având o gamă de clienți pe care îi ajută prin acest proces de îmbrățișare.

Această metodă este pentru a vindeca traumele corpului, complexele și pentru a ajuta clienții să se vindece doar prin atingere.

La sfârșitul anului 2015, Michelle s-a angajat la Human Connection Coach, iar acum are un pat în biroul ei, acolo unde ajută la vindecarea pacienților care își doresc să simtă înțelegere, afecțiune, bunătate sau chiar iubire.

Totul a luat naștere după ce Michelle a divorțat, iar la un an de la despărțire a început să caute o nouă carieră, după meseria de contabilă pe care o avea.

De ce caută clienții o astfel de terapie
Astfel, femeia a urmat cursuri pentru a știi cum să se conecteze cu oamenii.

Înainte de a se întâlni în persoană cu respectivii clienți, Michelle s-a asigurat că nu există concepții greșite în ceea ce privește ceea ce este și ce nu este oferit în timpul unei sesiuni cu ea.

Majoritatea oamenilor apelează la genul acesta de terapie pentru a depăși anumite idei despre ei înșiși și pentru a se accepta exact așa cum sunt.

Clienții sunt atinși peste hainele lor doar într-un mod non-sexual, toți clienții sunt verificați înainte de sesiune, printr-un e-mail strict, astfel încât să fie pe deplin conștienți de ceea ce este și ce nu este permis, încât să nu existe momente nedorite.

„Enumăr clar ce permit și ce nu, așa că dacă vor ceva ce nu le ofer, știu că sunt în locul greșit”, a spus ea.

Apoi are loc o sesiune Zoom înainte de întâlnirea personală.

„Reciprocitatea este cu foarte importantă. Este vorba despre a avea o conexiune în acea sesiune, iar pentru a avea o conexiune reală, atât clientul, cât și eu trebuie să fim noi înșine din plin”, a mai spus femeia, potrivit Mirror.uk.

Lasă un comentariu