O mai ții minte pe Plușica de la Puterea Dragostei? A ajuns de nerecunoscut, după ce a slăbit 13 kg în 4 luni!

eduard

Plușica de la Puterea Dragostei a fost una dintre cele mai simpatizate concurente atât de către telespectatori, cât și de către colegii ei din casă. Acest lucru nu a scutit-o însă de ironii, de-a lungul show-ului, deoarece simpatica blondină a fost criticată nu o dată pentru aspectul ei fizic.

Și iată că, la scurt de când a părăsit competiția, Raluca Marina a slăbit considerabil. Fosta concurentă a topit nu mai puțin de 13 kilograme în doar 4 luni, devenind practic de nerecunoscut!

Pentru Plușica de la Puterea Dragostei iubirea a făcut minuni
Acum, simpatica blondină nu-și mai merită porecla primită de la colegii ei de competiție din cauza aspectului ei „pufos”, pentru că se apropie deja de dimensiunile unui fotomodel. Dacă pe vremea când se afla în competiție era îndrăgostită lulea de Daniel, tânărul care nu a vrut să formeze un cuplu cu ea, și a suferit mult, iată că situația s-a schimbat radical pentru Raluca Marina. Acum, fosta concurentă iubește din nou și pare extrem de fericită alături de partenerul ei, contul ei de socializare abundând de fotografii cu ei doi.

Desigur, nu știm dacă pe Plușica de la Puterea Dragostei au ambiționat-o comentariile răutăcioase la adresa aspectului ei fizic sau faptul că s-a îndrăgostit, cert este că acum tânăra arată incredibil. Cele 13 kilograme topite în timp-record au făcut diferența și i-au adus nu doar o siluetă de invidiat, ci și fericirea!

Lasă un comentariu