O mai știți pe Sânziana Negru, fosta iubită a lui Smiley? De ce s-au despărțit cei doi, de fapt

0

Smiley este unul dintre cei mai iubiți artiști ai momentului. Are mare succes de mult timp și se poate considera un bărbat împlinit, mai ales de când a devenit și tătic. Chiar dacă acum este într-o relație de durată și are o familie frumoasă, nu a uitat nimeni nici de fostele lui cuceriri, printre care se numără și Sânziana Negru.

De ce s-au despărțit Sânziana și Smiley

Smiley a fost, până în urmă cu câțiva ani, unul dintre cei mai râvniți burlaci. A avut în viața sa unele dintre cele mai frumoase femei din România, printre care se numără și Sânziana Negru. Cei doi au avut o relație frumoasă, dar care s-a terminat destul de repede.

Sânziana și Smiley au fost împreună aproape doi ani, timp în care au trăit o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi au fost foarte discreți în ceea ce îi privește relaţia lor şi, nici măcar după despărțire, nu au dat detalii legate de viața lor.

Cei doi s-au îndrăgostit în studioul lui Moga, unde ambii mergeau acolo pentru muzică. Relația lor a fost una liniștită, despre care nu s-a auzit nimic de rău. De multe ori, artistul a spus că Sânziana îl ajută să aibă inspirație și păreau foarte îndrăgostiți.

Sânziana a suferit după Smiley

După un an și jumătate, Sânziana și Smiley s-au mutat împreună. Artista era foarte îndrăgostită și chiar spera că iubitul o va duce în fața altarului. Între timp, între ei a intervenit Laura Cosoi, de care Smiley s-a îndrăgostit și cu care a început o relație.

După ce s-au despărţit, timp de un an şi jumătate, Sânziana n-ar mai fi avut nici un alt iubit, ea fiind distrusă. Oricât încerca, nu putea să-l uite pe cel care i-a fost alături doi ani și cu care avea planuri mari.

Mai mult, a fost rănită de faptul că ea și Laura erau prietene și cea din urmă chiar a locuit cu ea și Smiley când se certase cu iubitul ei de atunci. Cu toate acestea, Sânziana și Smiley nu s-au certat și nu și-au aruncat vorbe rele, motiv pentru care au rămas prieteni între timp.

„Nu-l putea uita pe Smiley. Era o relaţie serioasă, bazată pe respect. În ultima perioadă a relaţiei ea locuia la el acasă. Sânziana îl însoţea la toate evenimentele. Ea era, culmea, prietenă cu Laura, se cunoşteau.

Ba chiar, în perioada în care Laura se certase cu iubitul ei, Matei Stratan, Smiley a luat-o la el acasă şi a locuit cu el şi Sânziana. Atunci şi-a dat ea seama cum stă treaba şi a plecat cu tot cu bagaje. Oricum, nu s-au certat la despărţire, drept dovadă au rămas prieteni şi în ziua de azi”, au povestit prietenii brunetei.