O influenceriță, mamă a doi copii, a murit pe masa de operație. Roberta voia să aibă o siluetă perfectă

eduard

Roberta își dorea să arate perfect, dar a sfârșit tragic! Fotografa în vârstă de 44 de ani a mers la o clinică fără autorizație, din Cosmopolis (SP), Brazilia, pentru a face endolaser, o procedură de liposucție, dar s-a simțit rău. După anestezie, femeia a început să simtă frisoane, a leșinat și pe urmă a intrat în stop cardiac. Câteva zile mai târziu, a murit în spital.

O influenceriță din social media și mamă a doi copii, Roberta Correa, a murit în mod tragic pe masa de operație a unei clinici care nu avea autorizație, după ce operația de înfrumusețare la care apelase a suferit complicații.

Roberta Correa a mers să îşi facă endolaser, o procedură de liposucție, în Cosmopolis, Brazilia, dar a început să se simtă rău la scurt timp după ce i s-a făcut anestezie la o clinică ce nu era autorizată să efectueze procedura în cauză. Prin procedura endolaser, urma să elimine grăsimea și să reducă lăsarea pielii prin utilizarea energiei laser pentru a încălzi zonele. În mod normal, procedura este minim invazivă şi are un timp de recuperare rapid, însă Roberta a suferit o criză la scurt timp după începerea tratamentului.

Procedura medicală menită să-i elimine grăsimea și să amelioreze lăsarea pielii, a avut un început nefast pentru Roberta. După administrarea anesteziei, femeia a suferit o convulsie, iar starea ei s-a deteriorat rapid. În ciuda eforturilor de a o salva, femeia a fost transportată de urgență la spital, dar medicii nu au reușit să o salveze.

Autoritățile presupun că influencerița a apelat la o clinică neautorizată pentru procedura respectivă. Această unitate medicală a fost închisă de autoritățile locale din domeniul sănătății în urma tragicului incident, în așteptarea rezultatelor autopsiei.

Verișoara Robertei, Paola Eliza Lück de Paula, a dezvăluit că procedura a continuat, în ciuda semnelor de disconfort semnalate de Roberta. „A început să simtă furnicături, iar din câte știm, i s-a spus că este normal. Procedura a început, iar în scurt timp, probabil că a simțit dureri sau convulsii și le-a cerut să se oprească”, a declarat ea presei locale.

Roberta a lăsat în urmă doi fii, Lucas și Vinícius, și soțul ei Anastácio. Înainte de tragedie, ea a fost activă ca fotograf de evenimente, director de comunicare al clubului local de fotbal Cosmopolitano FC și producător pentru canalul de muzică YouTube Presuntinho TV.

Funeraliile au avut loc pe 16 octombrie, iar poliția investighează moartea ca posibil caz de omor din culpă. Tragedia a adus durere și șoc în rândul celor care o cunoșteau și au lucrat cu ea, potrivit The Sun.

Lasă un comentariu