O actriță s-a sinucis chiar înainte de spectacol. Avea doar 35 de ani

0

O actriță în vârstă de 35 de ani s-a sinucis chiar înainte de un spectacol. Nimeni nu se aștepta să recurgă la un astfel de gest. Familia și apropiații săi nu cunosc motivele care au determinat-o să încheie socotelile cu viața.

Sinucidere în lumea filmului

Vestea s-a răspândit în toată lumea. Este vorba despre actriţa japoneză Sayaka Kanda, cu o voce unică, care o dubla pe Anna din Frozen. Tânăra a fost găsită sâmbătă în stare de inconştienţă în curtea interioară a unui hotel din Sapporo. Presa internațională scrie că actrița s-ar fi aruncat de la etajul 14 al hotelului în care era cazată.

Pentru că dădea semne de viață, tânăra a fost preluată de un echipaj medical și transportată la cel mai apropiat spital. Acolo, în ciuda eforturilor medicilor, Kanda s-a stins din viață.

Nimeni nu știe de ce și-a dorit să moară, mai ales că peste doar câteva ore de la gestul extrem, actrița urma să joace într-un spectacol, mai exact în musicalul My Fair Lady.

Organizatorii au decis, pe moment, când au văzut că actrița nu răspunde la telefon, să o înlocuiască cu o altă actriță, dar au avut grijă să alerteze autoritățile.

Oamenii legii au fost cei care au descoperit-o pe tânără în stare de inconștiență, în grădina exterioară a hotelului în care era cazată.

Cine a fost, de fapt, Sayaka Kanda

Sayaka Kanda provenea dintr-o familie de artiști, cu tatăl actor și mama cântăreață. Crescând în acest mediu, și-a început cariera la vârsta de 16 ani când a filmat prima ei reclamă. Ulterior s-a lansat în muzică și a descoperit lumea spectacolului de tip musical.

A apărut prima dată pe scenă în musicalul Into the Woods, după care a urmat Peter Pan, Les Miserables și My Fair Lady, cel în care urma să apară înainte să moară. Kanda preluase rolul Annei, în versiunea dublată în japoneză a filmului Disney Frozen.

Din nefericire, cariera ei s-a încheiat brusc. Polițiștii au deschis o anchetă și continuă cercetările pentru a afla ce s-a întâmplat cu actrița. Familia ei este în șoc, la fel și fanii ei.