Nuțu Cămătaru s-a apucat de reclame! Asocierea cu Chef Cătălin Scărlătescu a dat naștere unor reacții „criminale” pe internet. „Are voce de om bun”

eduard

În weekend, Nuțu Cămătaru s-a mândrit pe rețelele de socializare cu un grătar semnat de Chef Cătălin Scărlătescu. Pe rețelele de socializare, le-a arătat urmăritorilor ce reclamă le face celor de la o firmă de grătare. Reacțiile care au urmat au fost complet neașteptate.

Îmbrăcat lejer, pe malul unui lac, „Dresorul de lei și de fraieri” și-a făcut, cel mai probabil, prima reclamă plătită, spunând:

„Am făcut achiziția asta, care e unicată, de la ABT Grup. Să-i facem proba, să vedem cum și ce. Cu ocazia asta, o să i-o prezint și lui Olaru, băiatul meu, Masterchef Olaru. Uite, mai vine un prieten acum, Cătălin, tot pentru grătarul care e unicat. Foarte frumos, foarte stabil, acum să vedem cum iese”

Nici bine nu a postat clipul că au și apărut reacțiile. Dat fiind faptul că acel grătar premiul ABT Canbua Fire 950 costă nu mai puțin de 14,976.00lei și cântărește 170 de kilograme, mulți au început să ironizeze produsul, spunând că ar avea nevoie de rate pentru a-l achiziționa. Dat fiind faptul că o mulțime de români își duc traiul de pe o zi pe alta, prețul nu este pentru toată lumea.

Reacții după asocierea cu Chef Cătălin Scărlătescu
Grătarul face parte dintr-o întreagă gamă care este semnată de Chef Cătălin Scărlătescu. Din acest motiv, numele său este trecut pe produsele care au prețuri exorbitante.

Iată câteva dintre zecile de comentarii care au venit după asocierea neașteptată a bucătarului de la Antena 1 cu Nuțu Cămătaru:

„Are voce de om bun”, „Pare de treabă domnul Nuțu”, „Criminal rău grătarul acela”, „Eu am făcut unul identic cu 1.800 de lei. Diferența e în buzunarul meu. Spor la jar”, „Reclamă plătită”, „Domnul Nuțu, pune și prețul, te rog”, „Atât s-a putut”, „Să ai parte de tot ce iubești, bosul meu”, „M-am păcălit cu ABT în sfârșit, după 20 de ani de dobânzi”„Dacă îți cumpăra un Lamborghini, nu îl prezenta așa frumos, mă jur”

Nuțu Cămătaru, despre relația cu familia lui: „Nu vreau să se ia după mine”
Când și-a lansat cartea „Dresorul de lei și de fraieri”, Nuțu Cămătaru spunea că și-a ajutat copiii să aibă propriile afaceri. Chiar dacă a fost un părinte cu grija urmașilor, nu dorește să fie luat de exemplu de către ei și de nimeni altcineva.

„Nu vreau să fiu promovat cu această carte, nu vreau să se ia nimeni după mine, nici pe copiii mei nu i-am învăţat să îmi urmeze calea. Mie nu-mi trebuie promovare, eu sunt născut şi crescut în Bucureşti, credeţi-mă că mă cunosc şi pietrele de stradă”, a declarat temutul Nuțu Cămătaru.

Lasă un comentariu