Numele noilor jurați din sezonul 13 “Chefi la cuțite”. „Cei patru pe care Mona Segall…

eduard

Numele noilor jurați din sezonul 13 al show-ului culinar “Chefi la cuțite” au fost făcute publice prin intermediul unui mesaj postat pe rețelele de socializare.

Pe pagina de Instagram Viperele Vesele a apărut o postare în care sunt anunțate numele celor patru chefi care vor face parte din noua ediția a celebrei emisiuni de la Antena 1, după ce Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea au decis să încheie colaborarea cu postul TV și cu Chefi la Cuțite.

Cine sunt noii jurați din sezonul 13 Chefi la Cuțite. Ei îi înlocuiesc pe Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea
Conform sursei citate, Antena 1 mizează pe patru jurați în noul sezon al emisiunii culinare, iar aceștia sunt Alexandru Sautner, Orlando Zaharia, Richard Abou Zaki și Ștefan Popescu.

“În avans și în exclusivitate pentru urmăritorii paginii de Instagram Viperele Vesele, vă anunțăm numele celor patru jurați ai emisiunii Chefi la Cuțite. Așadar, cei patru jurați pe care Mona Segall mizează sunt: Alexandru Sautner, Orlando Zaharia, Richard Abou Zaki și Ștefan Popescu.” – este mesajul transmis de Viperele Vesele.

De ce au plecat Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea de la Antena 1
Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea au părăsit emisiunea în care au participat ca jurați și lideri ai echipelor concurente în această toamnă. Motivul plecării lor din show-ul culinar a fost “oboseala”.

Anunțul făcut de Antena 1 după decizia celor trei chefi de refuza să participe la filmări
„Am fost surprinși de anunțul de ultim moment al celor trei jurați, pentru că ne aflam într-un stadiu extrem de avansat al pregătirilor pentru filmarea sezonului următor și pentru că suntem într-o relație contractuală cu cei trei. Motivul principal invocat de aceștia a fost starea de oboseală, deși a existat o pauză de 6 luni între sezoane. Ne pare rău că toate încercările de a rezolva această situație nu au dus la soluția ideală.

„Mona și echipa ei știu ce înseamnă magia showurilor unice”
Chefi la cuțite este un format puternic. Iar producătorul Mona Segall este o creatoare unică – a reușit întotdeauna să găsească oamenii iubiți de public. Sunt generații întregi de oameni de televiziune care îi datorează cariera și mai ales substanța devenirii a ceea ce sunt azi. Îi putem vedea pe toate ecranele.

Așteptăm cu mult interes noua generație de succes Chefi la cuțite, pentru că Mona și echipa ei știu ce înseamnă magia showurilor unice.

Angajamentul nostru față de calitate și divertisment de clasă rămâne neschimbat. Calitatea este în ADN-ul Chefi la Cuțite. De la selecția juraților, până la producția show-ului și interacțiunea cu publicul, standardul nostru de calitate rămâne neschimbat și neîntrerupt” – a fost mesajul transmis de reprezentanții Antena 1, după decizia celor trei de a nu mai face parte din emisiunea care i-a făcut faimoși în rândul telespectatorilor.

Cătălin Scărlătescu: „Nici nu am ajuns vreodată la vreo discuţie de bani!”
Inițial s-a spus că ar fi avut loc unele neînțelegeri între chefi și Antena 1 cu privire la anumite nemulțumiri legate de bani. Dar Cătălin Scărlătescu a negat aceste informații.

“Nici nu am ajuns vreodată la vreo discuţie de bani. Dacă spune cineva de bani, minte. Băi, nene, dacă îmi mai dai încă un milion, cum poţi să-mi scoţi oboseala din mine? Este o oboseală fizică, eu am 50 de ani! Mona lucrează în ritmul ăsta de când se ştie ea, noi nu. Adică, dacă mi s-a dus preşul de sub picioare, cuţitul nu mi-l ia nimeni din mână. Dacă m-ai şters de pe sticlă, cuţitul din mână nu mi-l iei” – a declarat Chef Scărlătescu, pentru cancan.ro.

Lasă un comentariu