Numele complete din buletin ale fraților Alexia și Aris Eram de la America Express. Ce alte prenume inedite

eduard

Aris Eram și Alexia au intrat în atenția publicului după ce au acceptat provocarea America Express. Dacă până acum nu se știau prea multe lucruri despre copiii Andreei Esca și ai lui Alexander Eram, fanii emisiunii au putut să-i descopere în aventura lor din Columbia și Ecudoar. Așadar, puțini știau până acum că Alexia Eram și Aris Eram ai poartă câte un prenume inedit, iar fiecare are o semnificație specială.

Alexia și Aris Eram formează una dintre cele mai puternice echipe de la America Express, sezonul 6, Drumul Soarelui. Cei doi frați au demonstrat încă din primele ediții că sunt competitivi și ambițioși. Telespectatorii au fost uimiți când i-au văzut pe cei doi certându-se în franceză în timpul show-ului, însă cei doi au explicat că franceza este limba maternă a tatălui lor, pe care ei au învățat-o de mici. Mai mult, ei au urmat școala și liceul în limba franceză.

Cu toate acestea, mulți nu știu care sunt numele complete din buletin ale fraților Eram, de la America Express, sezonul 6. Deși toți îi știu drept Alexia și Aris, fiecare mai are câte un prenume special.

Și în timp ce ambele nume ale lor încep cu litera A, celelalte prenume ale fraților Eram, încep cu litera M. Alexia a dezvăluit în timpul unei misiuni că numele ei complet este Alexia Margot Eram, iar cel al fratelui său mai mic este Aris Melkior Eram, numele lor având semnificații puternice, potrivit a1.ro.

Numele complet al Alexiei Eram. Ce semnificație are prenumele Margot
Margot este un nume frațuzesc, derivat din Margareta. De asemenea, acest prenume special are origini grecești și poate fi tradus drept „perlă’. La originea și semnificația lui, se adaugă de asemenea, rafinamentul pe care îl emană.

Deși popularitatea numelui a fluctuat de-a lungul anilor, acesta nu s-a demodat niciodată și continuă să fie o alegere preferată în rândul părinților din toată lumea.

Pe de altă parte Alexia este considerată forma scurtă a numelui Alexandra, care vine de la Alexandros, nume grecesc care inseamna protector. Prin urmare, acest prenume are semnificatia de “protector al oamenilor’, „cel care își apara poporul’ – „puternicul, viteazul care apără’. În mitologia greacă, zeița Hera purta această poreclă fiindcă era protectoarea căsătoriilor, regina zeilor și a oamenilor.

Numele complet al lui Aris Eram. Ce semnificație are prenumele Melkior
Și cel de-al doilea prenume al fratelui ei mai mic are o semnificație cu totul special. Numele complet al tânărului în vârstă de 20 de ani este Aris Melkior Eram și are origine biblică. Melkior este numele unuia dintre cei trei magi care i-au adus daruri lui Iisus. Acesta are origine arabă înseamna cel care aduce aur, cel care aduce bogăție.

Mai mult, prenumele mezinului a dat și numele magazinului familiei Eram. Aceștia dețin un brand de cosmetice numit după fiul cel mic.

De asemenea, și Aris este un nume deosebit cu o semnificație profundă. Acesta își are originile în limba greacă și este considerat a fi o formă prescurtată de la Aristides sau de la Aristotel. Aris s-ar traduce prin ‘superior’, ‘excelent’, ‘îngăduitor’ sau ‘binevoitor’, în funcție de varianta lungă de la care provine. În legendele grecești, era zeul războiului, fiul lui Zeus și al Herei.

Aris Eram s-a născut pe 24 iulie 2003, la Spitalul Clinic de Urgență Sfântul Pantelimon din București, și a împlinit 20 ani. Alexia Eram s-a născut pe 31 august 2000 și are 23 de ani, astfel că aceasta este mai mare cu 3 ani decât fratele ei, alături de care a pornit pe Drumul Soarelui.

Lasă un comentariu