Nu mai arată așa! Cum a reușit Axinte din Vacanța Mare să topească kilogramele

0

Axinte din Vacanța Mare a slăbit spectaculos. Actorul a topit efectiv un număr considerabil de kilograme și arată complet diferit față de cum îl știau telespectatorii de pe vremea celebrului proiect Vacanța Mare. Comediantul a slăbit 11 kilograme în doar 16 zile și nu are de gând să se oprească aici.

Cum a slăbit Axinte din Vacanța Mare
Axinte, pe numele său real, Ion Petrescu, a slăbit mult într-un timp record și a spus că nu vrea să se oprească până nu ajunge la numărul ideal de kilograme și anume 85. Actorul și-a schimbat complet stilul de viață și a renunțat la obiceiurile nesănătoase. De asemenea, el are un plan alimentar de la care nu se abate. În prezent, Axinte are 93 de kilograme și vrea să ajungă la 85.

Dorința sa de a face o schimbare majoră în viața sa și cu modul în care arată a pornit de la soțul Mariei Dragomiroiu care l-a îndrumat să facă o serie de analize pe baza rezultatelor cărora avea să-i fie construit planul alimentar.

Am slabit 11 kilograme, aveam 104 și am 93 acum, în 16 zile. În primele două zile e o cură chiar drastică, cu sare amare, cu legume, cu cartofi… Am trimis analizele în Germania, după o lună vin analizele și în funcție de analize ai un meniu care îți reglează metabolismul, a declarat Axinte la Antena Stars.

Axinte a avut probleme cu legea
Ion Petrescu, alias Axinte de la Vacanța Mare a avut probleme cu legea. În 2020, el a fost condamnat la închisoare cu suspendare și 60 de zile de muncă în folosul comunității pentru o faptă pe care ar fi săvârșit-o în anul 2012.

După succesul răsunător cu seria Vacanța Mare, alături de Mugur Mihăiescu și Radu Pietreanu, Ion Petrescu s-a retras de pe micile ecrane, dar a continuat să organizeze tot felul de spectacole și este solicitat des la evenimente în toată țara. Actorul postează destul de des pe rețelele de socializare unde își ține fanii la curent cu tot ce se întâmplă în viața lui profesională.