Noi detalii în cazul femeii din Arad care și-a pierdut viața. Cobora din tramvai și ținea scaunul cu rotile al copilului

eduard

O tragedie fără margini a avut loc în Arad, când o femeie a fost strivită de un tramvai în timp ce se pregătea să coboare. Imaginile filmate de camerele de supraveghere din tramvai au surprins în detaliu momentul dureros în care femeia și-a pierdut viața sub roțile vagonului. Incidentul s-a petrecut în stație, când tramvaiul oprea pentru a permite pasagerilor să coboare.

Conform martorilor oculari ai tragediei, femeia a fost prinsă în ușile închise ale tramvaiului în timp ce încerca să coboare cu un cărucior în care se afla fiica sa în vârstă de 12 ani, având dizabilități. Cu toate că pasagerii au încercat să atragă atenția vatmanului asupra situației, acesta nu a reușit să oprească înainte ca femeia să fie trasă sub roțile vagonului. Căruciorul în care se afla fiica femeii a fost de asemenea implicat în tragedie, iar pasagerii au rămas șocați de imaginea cutremurătoare.

Imagini cutremurătoare cu femeia călcată de tramvai în Arad
Femeia în vârstă de 55 de ani a suferit leziuni interne grave în urma incidentului și a fost transportată la Spitalul Județean din Arad de către Serviciul de Ambulanță Județean. Cu toate eforturile medicilor, aceasta a pierdut lupta pentru viață patru ore mai târziu. Familia ei, precum și comunitatea locală, sunt profund afectate de acest deznodământ tragic care a pus în evidență vulnerabilitățile și riscurile la care sunt expuși călătorii în transportul public.

În imaginile surprinse de camerele de luat vedere din interiorul tramvaiului se poate observa cum femeia se pregătește să coboare în stație. Alături de ea se afla și fiica sa într-un scaun cu rotile. Imediat după, victima poate fi văzută cum este prinsă de ușile tramvaiului, iar vatmanul pleacă de pe loc.

Poliția a deschis o anchetă
Între timp, autoritățile din Arad au început investigațiile în legătură cu această tragedie îngrozitoare. Potrivit primelor concluzii ale anchetatorilor, vatmanul avea martorul verde aprins în bord, semn că ușile tramvaiului erau închise și era permisă plecarea. Cu toate acestea, se pare că vatmanul nu și-a asigurat vizual mediul înconjurător înainte de a porni, fără să observe femeia care cobora. Această eroare a avut consecințe devastatoare, lăsând o familie în doliu și comunitatea șocată.

În urma tragicului eveniment, autoritățile au decis să deschidă un dosar penal in rem pentru ucidere din culpă. Polițiștii din Arad efectuează investigații amănunțite pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a petrecut această tragedie și pentru a identifica eventualele erori sau neglijențe care au condus la acest deznodământ tragic.

Vatmanul implicat în acest incident tragic are 31 de ani și a fost supus testului cu aparatul alcooltest. Datele preliminare arată că acesta nu consumase alcool înainte de a prelua comanda tramvaiului. Cu toate acestea, tragedia care s-a petrecut ridică numeroase semne de întrebare cu privire la procedurile de siguranță în transportul public și la modul în care astfel de incidente pot fi evitate în viitor.

Lasă un comentariu