Nicușor Dan a fost prins de radar? Noul primar al Bucureștiului e chemat de judecători să consulte planșele foto ale Poliției rutiere! EXCLUSIV

0

Nicușor Dan a fost amendat la începutul anului, motivul fiind, se pare, că a depășit viteza legală.
Stirilekanald.ro a dezvăluit în exclusivitate că Nicușor Dan contestă în instanță amenda pe care a primit-o de la Poliția rutieră, pe 15 ianuarie 2020. După aproape 20 de zile, Nicușor Dan a înregistrat, la Judecătoria Secorului 5, dosarul de “anulare proces verbal de contravenţie pv seria PBW nr.204648/15.01.2020”.
Astfel, Nicușor Dan nu a contestat amenda primită, ci modul în care a fost întocmit procesul verbal de agentul de poliție. Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti -Brigada rutiera Bucuresti și Directia generala de impozite si taxe locale sector 6 au calitatea de intimat în procesul care a avut mai multe termene amânate. Ultima înfățișare a avut loc pe 2 octombrie, după ce Nicușor Dan a devenit primar al Bucureștiului.
Judecătorii i-au transmis lui Nicușor Dan să vină cu un CD
Judecătorii care instrumentează dosarul au decis o nouă amânare, pentru 27 noiembrie 2020, motivația acestora fiind următoarea: “Pentru a se cita petentul cu menţiunea de a depune un CD pentru a-i fi comunicate planşele foto depuse de intimată”.

Astfel, Nicușor Dan, care este petent, trebuie să vină la Judecătoria Sectorului 6 cu un CD sau cu orice un stick de memorie pe care să copieze planșele foto realizate de Poliția rutieră și să le consulte. Cel mai probabil, este vorba despre planșele foto făcute după ce aparatul radar al poliției a înregistrat mașina lui Nicușor Dan, surprinsă că ar fi depășit viteza legală în București.