Nicoleta Luciu a răspuns la informațiile conform cărora ar divorța. Ce a declarat vedeta

0

Nicoleta Luciu s-ar afla la un pas de divorț de soțul ei, Zsolt Csergo. Apropiați ai afaceristului de la Miercurea Ciuc au dezvăluit, pentru spynews.ro, că divorțul dintre cei doi ar fo fost deja tranșat în sânul cuplului și că aceștia ar urma să se prezinte, în zilele următoare, la notar pentru a parafa încheierea căsniciei. Contactați de Click!, atât Nicoleta Luciu cât și Zsolt Csergo au infirmat vehement vestea unui posibil divorț.

În exclusivitatea, pentru FANATIK, Nicoleta Luciu a declarat că nu se pune problema unui divorț între ea și Zsolt Csergo, însă nu a dorit să ofere mai multe informații despre ce a dus la apariția zvonurilor referitoare la destrămarea căsniciei sale.

Și Zsolt Csergo a avut aceeași poziție ca a soției sale. „Nu e adevărat! Unde a aparut prostia asta? Nici vorbă să divorțăm. E o prostie. Nu divorțăm!”, a declarat omul de afaceri Zsolt Csergo, în exclusivitate pentru click.ro.

”Nu divorțez!”, a spus Nicoleta Luciu, în exclusivitate, pentru FANATIK.

Actrița nu a vorbit încă public despre presupusa separare, iar informațiile au fost oferite de apropiații lui Zsolt Cergo, soțul Nicoletei. Aceștia urmează să prezinte divorțul la notar, după care vor deveni liberi, fiecare pe drumul lui.