Nicoleta Dragne, dată afară de la Bravo, ai stil? Vedeta a cerut publicului să nu o mai voteze

0

Nicoleta Dragne, dată afară de la Bravo, ai stil!? Noul sezon Bravo, ai stil! a fost plin de tensiuni și momente neașteptate. Concurentele s-au duelat atât în ținute, cât și în replici! Una dintre cele mai vocale vedete din emisiune este Nicoleta Dragne, fostă ispită la Insula Iubirii. Aceasta a fost extrem de apreciată pentru atitudinea sa, însă în ultima perioadă ea a ridicat semne de întrebare fanilor. Diva le-a cerut celor de acasă să nu o mai voteze!

Nicoleta Dragne este una dintre cele mai controversate vedete de la Bravo, ai stil! Aceasta a atras atenția publicului datorită faptului că este extrem de vocală și întotdeauna spune lucrurilor pe nume. Cu toate acestea, în ultima săptămână ea a postat pe Instagram un mesaj în care le cere fanilor săi să nu o mai voteze. Ba mai mult, mai multe persoane din grupul ei de prieteni au dezvăluit că aceasta ar fi fost dată afară din competiție.

Nicoleta Dragne, dată afară de la Bravo, ai stil!?

Nicoleta Dragne, dată afară de la Bravo, ai stil!? Mai multe persoane din anturajul Nicoletei au declarat pentru Click faptul că vedeta nu mai face parte din competiția despre modă. Aceasta nu a spus nimic cu privire la acest aspect, însă și-a încurajat fanii să nu o mai voteze.

„Dragilor, in primul rând vreau sa va multumesc pentru toate mesajele superbe pe care mi le trimiteti zilnic și in al 2-lea, va rog sa va rezumati doar la acest lucru cât timp voi fi in emisiune.Nu îmi doresc sa mai fiu votată, susținerea voastră aici, pentru mine este suficientă.’, a scris Nicoleta pe Instagram.

Nicoleta Dragne, conflict cu Viviana Sposub și George Burcea

Precum am spus și anterior, Nicoleta Dragne este o femeie extrem de vocală. Aceasta își susține punctul de vedere și nu lasă pe nimeni să intervină între ea și părerile sale. În urmă cu câteva zile, diva a intrat într-un conflict cu George Burcea și Viviana Sposub, după ce actorul a postat o ironie la adresa fostei sale soții, Andreea Bălan. Nicoleta nu s-a putut abține și a decis să vorbească deschis despre acest subiect.

„Glumă, glumă, dar ce bărbat care își respectă copiii își compară actuala cu fosta în mediul public, în încercarea de a o pune sub umilință pe femeia care i-a adus pe lume două minunății? A râs de o femeie care nu făcea parte din Bravo, ai stil.’, a scris ea.

Ce concurente au mai renunțat la proiectul Bravo, ai stil!

Acest sezon al emisiunii de la Kanal D a venit cu foarte multe obstacole pentru echipa de producție. Mai multe vedete au fost descalificate sau au luat hotărârea să părăsească competiția. Olga Verbițchi a fost prima concurentă care a fost eliminată, din cauza faptului că a întârziat mai multe ore la filmări. Ulterior, și Ioana Filimon a decis să părăsească competiția și nu s-a mai prezentat în platou.

„Sunt în Timișoara și mă ocup de afacerea mea în continuare. Am o agenție de marketing și publicitate. Am și panouri LED, în Timișora. Din activitatea asta câștig suficient cât să mă întrețin; mai ales că astea merg, toată lumea-și face publicitate. S-a ivit ocazia și am decis că e ceva ce mi-ar plăcea. La București nu mai vreau să mă întorc! Vreau să mă retrag din lumina reflectoarelor. Dau viața de Capitală pe Timișoara, gata! Nu știu dacă e vorba neapărat de vârstă. Acum e mai bine pentru mine să-mi văd de treburile mele. Mi-am făcut damblaua cu Bucureștiul, am stat acolo, am tot făcut chestii. Acum trebuie să mă ocup și de mine și de viitorul meu.’, a spus ea la acel moment.

Mădălina Pamfile a fost și ea eliminată de la Bravo, ai stil! după ce s-a infectat cu COVID-19.

„Vreau să fac un anunț foarte important și uite că deja serile de Gala sunt semnul acestor anunțuri importante. Așa cum știți, în ultimele doua ediții Madalina Pamfile nu a putut fi alaturi de noi, ea se afla în afara granițelor tarii pentru a rezolva unele probleme familiale. Nici astăzi nu a ajuns la filmări, ba mai mult, Madalina ne-a anunțat că din păcate este infectata cu SARS cov-2 și iarăși spun din păcate pentru că Madalina Pamfile nu mai face parte din competiția Bravo, ai stil! Celebrities’, a anunțat Ilinca Vandici.