Nicolae Botgros a ajuns la capătul puterilor. Artistul este la pământ

eduard

Nicolae Botgros regretă pierderea soției sale. Artistul a vorbit despre viața de familie.

Lidia Bejenaru, soția dirijorului Nicolae Botgros, s-a stins din viață în urmă cu trei ani, lăsând în urma sa o durere imensă în sufletul familiei. Soțul său, Nicolae Botgros, a fost și este în continuare extrem de afectat de pierderea femeii care i-a fost alături la bine și la greu.

În cadrul unui interviu acordat recent, artistul a dezvăluit că pierderea soției sale reprezintă cel mai mare regret al său.

Nicolae Botgros își vizitează zilnic soția la cimitir
Nicolae Botgros și Lidia Bejenaru au trăit o frumoasă poveste de iubire. Cei doi artiști au fost căsătoriți timp de cinci decenii și pe parcursul căsniciei lor au trecut prin multe încercări, reușind în cele din urmă să rămână împreună până în ultima zi a artistei.

Lidia Bejenaru l-a susținut necondiționat pe soțul său și a reușit chiar să îl ierte și atunci când acesta a avut o relație extraconjugală cu Anișoara Dabija, alături de care are chiar și o fetiță. Astfel, pierderea soției sale a reprezentat pentru dirijor o lovitură puternică peste care nu a reușit nici în ziua de astăzi să treacă.

„ Sunt regrete foarte multe.

Am pierdut soția acum trei ani de zile. Nu mă pot liniști. De la decesul ei și până în ziua de astăzi, nu-mi găsesc loc. De fapt, locul îl știu. Este la cimitir, unde mă duc în fiecare zi și vorbesc cu ea, discut, îi spun și îi povestesc tot ce am mai făcut sau ce mai e de făcut .”

Nicolae Botgros, despre viața de familie

Tot în cadrul aceluiași interviu artistul a vorbit despre viața de familie. Acesta este atât tată, cât și bunic. Nicolae Botgros îl are pe Cornel, fiul său și al Lidiei Bejenaru, care i-a dăruit un nepot și pe Nicoleta, fiica pe care dirijorul o are din aventura cu Anișoara Dabija.

„ Eu totdeauna am avut grijă de familie. Familia pentru mine a fost în prim-plan, ca și orchestra. Și orchestra este familia mea pentru că mă aflu mai mult aici. Eu sunt aici, muncesc cu ei cot-la-cot. Cred că sunt primul dirijor din lume care lucrează cu orchestra cel mai mult. Ce ține de familie, eu sunt cel care știu ce înseamnă familia. Am pe Cornel, pe Cristinel, am și fetiță de 5 ani și jumătate, care va crește și va fi și ea cineva în viața ei. Familia știu că este cea mai scumpă pentru sufletul omului .”, a mai spus Nicolae Botgros.

Lasă un comentariu