Nick Carter și soția lui, părinți pentru a treia oară! Felicitări!

0

Nick Carter și Lauren Kitt Carter au anunțat că vor deveni din nou părinți. Vestea vine ca un șoc, dat fiind faptul că cei doi au încercat mult timp.
Nick Carter a făcut fericitul anunț chiar pe o rețea de socializare, acolo unde milioane de fani l-au felicitat pentru faptul că va devenit tătic pentru a treia oară.

Nick Carter, tătic pentru a treia oară
Nick Carter și-a anunțat urmăritorii că va avea un al treilea copil. „Câteodată, viața te ia prin surprindere.”, a scris acesta pe o rețea de socializare.

Nick Carter și soția lui au deja doi copii. Odin, băiețelul de 4 ani și fiica Saoirse, de doar un 1 și 3 luni, le aduc celor doi zâmbetul pe buze în fiecare zi. Acum, Nick Carter și Lauren Kitt vor fi și mai fericiți, dat fiind faptul că familia lor se mărește.
Într-un interviu oferit revistei People, cuplul recunoștea faptul că au mai încercat să conceapă, însă fără reușite. De aceea, cei doi erau extrem de sceptici în ceea ce privește conceperea unui copil pe cale naturală. Cu toate acestea, Nick Carter și Lauren Kitt și-au îndeplinit visul, vor fi din nou părinți.

Lauren Kitt a declarat că era sigură de faptul că ar fi avut o tumoră, din cauza istoricului ei medical și mai ales din pricina faptului că a avut două nașteri.

Lauren Kitt și Nick Carter se gândea deja la o mamă surogat pentu a reuși să aibă al treilea copil, dar vestea că vedeta este gravidă i-a surprins pe amândoi.
Soția lui Nick Carter era gravidă în 6 luni atunci când a aflat minunata veste. Lauren Kitt susține că nu și-a dat seama că așteaptă un copil din cauza faptului că nu a avut niciun simptom specific, dar într-o zi i-a spus soțului ei că ceva se mișcă în burtică așa că au mers la doctor să verifice ce se întâmplă.

Marele eveniment va veni în curând și atât Nick Carter cât și Lauren Kitt sunt fericiți din cale afară.