Neti Sandu. Horoscopul zilei de 9 noiembrie 2023. Nativii care au parte de promovare

eduard

Neti Sandu. Horoscopul zilei de 9 noiembrie 2023

Vești bune pentru zodii.

SCORPION

Noutăţi la tot pasul, o să primiţi şi bani, şi oferte de colaborare, să vă asociaţi cu nişte oameni care au nevoie de talentul vostru.

Se poate să primiţi veşti bune de la cineva în care v-aţi pus toate speranţele să fiţi fericiţi şi povestea să se scrie frumos.

SĂGETĂTOR

O să repurtaţi un succes în sfera comunicării şi poate deschideţi un alt traseu profesional că aţi descoperit noi resurse de explorat.

Se poate să primiţi o invitaţie specială la un eveniment care poate fi rampa voastră de lansare pe scenă socială.

CAPRICORN

O să primiţi un răspuns afirmativ de la o comisie, vi se dă accept, vi se parafează acte de proprietate, câştigaţi un proces.

O să fiţi cooptaţi într-o echipă care vrea să puneţi umărul la o lucrare de care o să fiţi încântaţi şi o să vă bucuraţi de vizibilitate.

VĂRSĂTOR

O reuşită, poate semnaţi un contract, poate fi şi de colaborare, şi să luaţi nişte bani în plus, ca să vă rotunjiţi bugetul.

Pare să fie o perioadă aglomerată la serviciu şi o să vă daţi peste cap să vă achitaţi de toate obligaţiile ca să vă atingeţi obiectivele.

PEŞTI

Se pare c-o să vă asociaţi cu nişte oameni ca să daţi drumul unui proiect, poate fi o activitate de timp liber şi care să vă scape de stres.

Poate vă gândiţi la o plecare în excursie la sfârşit de săptămână şi alegeţi o companie agreabilă ca să vă priască.

BERBEC

O întâlnire care vă poate aduce un răspuns afectiv din partea cuiva care va declara sentimente sincere şi o să ştiţi ce se va-ntâmpla cu relaţia voastră.

O ieşire pe la mondenităţi o să vă elibereze de stres şi o să daţi refresh stării de spirit.

TAUR

Vi se fac oferte de lucru şi n-o să lăsaţi să vă scape o asemenea ocazie de a lua mai mulţi băni, sau să lucraţi la ceva la care vă doreaţi de mult să ajungeţi.

E cineva care va propune pe o listă de promovare şi o s-aveţi susţinători, poate căpătaţi o funcţie.

GEMENI

O să tot ieşiţi la socializare, şi o să vă faceţi noi relaţii care pot fi de afaceri, şi să colaboraţi la un moment dat c-aveţi priză la oameni.

Reapare cineva care a lipsit din viaţa voastră şi vrea să recupereze, să reînnodaţi firul unei poveşti care vă poate aduce fericirea.

RAC

Se poate să mai cheltuiţi nişte bani cu casa, poate fi pentru că vă pregătiţi de musafiri, o fi un eveniment în familie şi vă puneţi casa la punct.

Se poate să vi se ceară să munciţi în plus, dar de-aici pot veni o mărire de salariu, nişte bonusuri.

LEU

Poate vă mutaţi, c-aţi găsit deja o locuinţă, sau apelaţi la o agenţie imobiliară să vă găsească exact ce căutaţi.

O să puteţi repara o prietenie şi să ieşiţi la plimbare, s-aveţi preocupări comune ca să se sudeze relaţia.

FECIOARĂ

O să faceţi încă o dată dovada calităţilor de buni profesionişti şi o să iasă ceva de calitate – şi-o să vi se răsplătească muncă.

O să recuperaţi nişte bani şi o să luaţi diverse lucruri pe care şi le-au dorit ai voştri.

BALANŢA

Se pare c-o să vă răsfeţe şi pe voi cineva, o să vă facă un cadou, va scoate la masă în oraş, sau la un spectacol şi o să fie un câştig sufletesc.

Poate vă luaţi lucruri noi în garderoba, pe unele, poate, le primiţi în dar, de ziua voastră care a fost, dar n-aţi apucat să vă vedeţi cu respectivii.

Alte recomandări pentru tine

Lasă un comentariu