Neti Sandu – Horoscop 4 noiembrie 2023. Unele zodii au parte de surprize plăcute

eduard

Neti Sandu a anunțat horoscopul zilei de 4 noiembrie. Unii nativi vor avea o zi minunată cu surprize plăcute

BERBEC

E rost de plecat pe undeva cu prietenii, sau ca să vizitaţi o zonă turistică, să mai uitaţi de problemele zilnice, să vă revigoraţi.

Se poate să vă îndrăgostiţi la prima vedere şi să vă placă starea de fascinaţie în care o să înotaţi, dacă n-aveţi pe numeni, doar aşa.

TAUR

Prietenii vor să vă scoată la plimbare, dar se poate să-i chemaţi pe la voi c-aţi găsit ceva delicios, faceţi un grătar şi staţi la poveşti.

Poate e un eveniment de familie şi o să scoateţi banii de la saltea să le faceţi mici surprize alor voştri, dar şi invitaţilor.

GEMENI

Se poate să vă duceţi la o nuntă, la un botez si să daţi refresh relaţiilor cu rude, colegi, prieteni, e o şansă de a vă bucura de oameni pe care nu i-aţi mai văzut de mult.

Păreţi pregătiţi de o nouă relaţie şi nu prea aveţi o reţinere, poate pentru că aţi dat de o persoană din cale-afară de pretenţioasă.

RAC

O să vină cineva în vizită, poate pentru că nu veţi chef să ieşiţi pe afară, oţi fi gătit ceva mai special şi preferaţi să le serviţi musafirilor ceva preparat în casă.

Vă invită cineva la un spectacol, poate fi un meci al copiilor, sau o aniversare şi o să fie antrenant.

LEU

O să aflaţi cui îi pasă de voi, că se poate să primiţi ceva în dar şi să vă bucuraţi, de acel gest care înseamnă apreciere din partea oamenilor.

Surprizele se ţin lanţ şi o să aveţi o stare emoţională deosebită – poate datorită unei persoane anume.

FECIOARĂ

Se pare că nu o să mai fiţi atât de stricţi cu banii când vine vorba despre ai voştri şi o să ieşiţi la plimbare, poate chiar daţi o fugă la munte undeva, sau la rude, la prieteni.

O să mai lăsaţi treburile casnice şi să mai ieşiţi şi voi la o aniversare, la un botez, o cununie religioasă, să vă distraţi.

BALANŢĂ

Se poate să vă duceţi la un spectacol, la o cină romantică, o să se întâmple ceva care să vă scoată din sfera obişnuită şi să vă bucuraţi de viaţă.

O să faceţi cunoştinţă cu nişte oameni cu care o să aveţi, în curând, o colaborare – stabiliţi ce şi cum.

SĂGETĂTOR

O să ieşiţi la plimbare că aveţi nevoie de aer, de mişcare, ca vă-ntâlniţi cu prietenii şi să vă faceţi alţii noi, că sunteţi amatori de mondenităţi, de socializare.

Vă bucuraţi de întâlnirea cu nişte oameni care vă apreciază, cu care chiar rezonaţi sufleteşte şi o să vă încărcaţi bateriile.

CAPRICORN

E un eveniment festiv, e cineva la care ţineţi, poate e un cuplu care se căsătoreşte, poate fi din familie şi o să vă implicaţi cu totul.

Se anunţă o revedere emoţionantă şi poate luaţi şi o decizie referitoare la relaţia de cuplu, vă căsătoriţi, sau nu acum.

VĂRSĂTOR

E cineva care încearcă să vă recucerească şi e posibil să şi reuşească, dacă iubirea a rezistat şi o să fiţi fericiţi.

O să primiţi o invitaţie la un eveniment care poate avea legătură cu voi, poate câştigaţi un premiu, un titlu.

PEŞTI

O să le faceţi o vizită alor voştri, care poate locuiesc în alt oraş şi o să vă asiguraţi că au tot ce le trebuie şi că sănătatea e sub control.

Veşti bune de la cineva care vă invită la o cafea să simtă pulsul relaţiei, că se afla într-o dilemă.

Alte recomandări pentru tine

Lasă un comentariu