Nelson Mondialu a plecat de acasă?! Declarații șoc, în direct: „M-am despărțit de oconașă! Plec la…”

0

Nelson Mondialu a făcut un anunț șoc, în direct. Acesta susține că nu mai formează un cuplu cu mama lui Livian de la Puterea dragostei.

Nelson Mondialu și-a șocat din nou urmăritorii! În urmă cu doar câteva ore, tatăl lui Livian de la Puterea dragostei a dat vestea șoc! Acesta susține că s-a despărțit de Liana și că a plecat din România! Nelson a intat în direct și a oferit puține detalii despre presuspusa ruptură de mama copilului său și a
spus că se afla în drum spre Germania.
Nelson Mondialu a dat vestea șoc! S-a despărțit de Liana?
După ce în urmă cu câteva săptămâni bune Liana a plecat de acasă, iar el a rugat-o neîncetat să se întoarcă la el și să nu îl părăsească ,se pare că inevitabilul s-ar fi produs, cel puțin asta susține Nelson Mondialu.
Liana s-a întors acasă și i-a mai dat o șansă bărbatului ei, după ce era aproape hotărâtă să renunțe la căsnicia care a început în urmă cu câțiva ani, dar nu se știe ce a dus de această dată la așa-zisa despărțire. Rămâne de văzut dacă este adevărat că părinții lui Livian nu mai formează un cuplu.

„Mă duc fraților în Germania. Mă duc în Germania la Gina Furman. M-am despărțit de muiere. M-am despărțit de oconașă! M-am despărțit pentru că nu mai era zoală cu ea. Nu mai aveam oala caldă. Înțelegeți?”, a spus Nelson în timpul unui live.

La scurt timp după ce Nelson a făcut dezvăluirea, au început să apară fel și fel de comentarii din partea internauților.

Un bărbat susține că Liana ar fi rămas cu Majaru, omul de încredere al lui Nelson. În plus, acesta din urmă a scris în comentarii că Nelson ar fi fost văzut ieșind din bloc doar cu o plasă, fără bagaje.

„Stai linistit ca Majaru are grija de Liana”

„Oameni buni, a luat-o Majaru pe baba Liana. Martalogu a plecat din casă cu o plasă. Vai de capul tău, je***”,sunt doar două dintre comentariile apărute.

Ce declara Nelson Mondialu când a fost părăsit de Liana?
Nelson Mondialu i-a transmis un mesaj șocant Lianei în urmă cu câteva săptămâni, când aceasta a dispărut de acasă și ar fi vrut să îl părăsească pentru „o bucată de maioș”, potrivit spuselor tatălui lui Livian.

„Deagaba îmi spui mie că mă iubești, dacă corazonul tău bate pentru altcineva. Degeaba îmi spui mie „Trăiască familia ta”, dacă tu te uiți după buzunarul tău. Ăștia care intrați și comentați aiurea de mine, eu vă dau clasă și în casă și afară.

Vă plimb cu covrigul și tot eu îl mănânc. Toți sunteți bombardieri, de unde atâta șmecherie? Nu-s curios.25 de ani mi-a mâncat tinerețea. Pentru o bucată de maioș și-a luat toate hainele și a plecat. Maioș sau ce, acum nu știu! Aici e maioș… A luat hainele și s-a dus. Din seara asta sunt disponibil. Sunt singur, sunt disponibil… Ai și tu o vârstă decentă, 20-25 de ani. Până în 30… N-ai mustață, n-ai păr pe tine, n-ai crengi în cap ”,a spus Nelson Mondialu, în ultimul său videoclip postat pe Youtube.