„Ne este foarte greu. Trăim trei persoane din 1.100 de lei pe lună”. Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu, trăiește dintr-un ajutor social, alături de soțul și fiul lor

eduard

Ioana Tufaru încearcă să-i ofere un trai decent fiului ei, Luca. Fiica Andei Călugăreanu, care a murit în urmă cu trei decenii, trăiește dintr-un ajutor social, alături de soțul și fiul ei. Ioana Tufaru susține că ea și soțul ei au probleme de sănătate și nu pot munci.

Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu și a lui Dan Tufaru, are mari probleme financiare. În vârstă de 47 de ani, Ioana Tufaru trăiește dintr-un ajutor social, împreună cu soțul și fiul lor. Luca, în vârstă de șapte ani, a început școala, iar Ioana Tufaru susține că se descurcă foarte greu cu banii, deoarece soțul ei nu lucrează, din cauza problemelor de sănătate. Ioana Tufaru a declarat că primește un ajutor social de 11000 de lei lunar, dar aceștia bani nu îi ajung până la sfârșitul lunii.

„Ne este foarte greu. Trăim trei persoane din 1.100 de lei pe lună. La teatru nu am mai prins nimic că mergeam și făceam figurație acolo, mai câștigam un ban. Băiatul a început și el scoală, cheltuială multă și cu el. Soțul nu mai lucrează pentru că s-a pensionat pe caz de boală. Momentan, am depus dosarul și așteptăm să vedem cât primește și el’, a spus Ioana Tufaru, potrivit Click!

Ioana Tufaru a fost ajutată de Gigi Becali
Ioana Tufaru a rămas însărcinată cu soțul ei, iar la scurt timp după ce a aflat că va avea un copil, aceasta a fost dată afară din casă de socrul ei. Bărbatul declarase la acea vreme că se săturase să-i întrețină pe amândoi, iar Ionuț, soțul Ioanei Tufaru, a decis să-și urmeze femeia care i-a dăruit un copil. În acea perioadă, Ioana Tufaru si sotul ei au fost ajutați de Gigi Brcali, care le-a dat cadou o garsonieră unde să doarmă. Pe trei august se implinesc patru ani de cand am primit garsoniera de la domnul Becali… Un dar divin pentru noi tinand cont de faptul ca nu aveam unde locui. O viata intreaga nu ne va ajunge sa-i multumim domnului Becali pentru tot ce a facut si face pentru noi si pentru oamenii nevoiasi, in general. Va ramane ingerul nostru si al lui Luca mereu si ne rugam in fiecare noapte pentru el. E de o bunatate nemaiintalnita in Romania’, declara Ioana Tufaru.

Ulterior, Ioana Tufaru s-a mutat într-o garsonieră nouă, în Militari, luată tot de Gigi Becali. Ne-am mutat tot in ograda’ domnului Becali, sa spun asa, dar in alta zona. Am plecat din Berceni, in Preciziei, Militari. E mult mai bine aici dintr-o sumedenie de motive. In primul rand, aveam problema transportului pentru ca de la Aparatorii Patriei trebuia sa luam un autobuz care ba venea, ba nu venea. Hai, poate as fi acceptat si asta, daca nu erau vecinii extrem de galagiosi. Luca nu se putea odihni cum trebuie, asa ca am mers la Pipera, la biserica, sa ne intalnim cu domnul Becali si i-am spus pasul nostru. El a luat imediat atitudine pentru ca tine la Luca, si ne-a mutat in Militari. Garsoniera este putin mai mare, zona este foarte linistita, oamenii sunt mult mai civilizati, iar gradinita celui mic este relativ aproape de casa. Deci, numai avantaje’, spunea aceasta.

Lasă un comentariu