Natașa Raab și soțul ei, Val Guțul, poveste de dragoste marcată de drame

eduard

Natașa Raab, care a încetat din viață la vârsta de 70 de ani, a trăit o poveste de dragoste timp de 38 de ani cu medicul Val Guțul. Bărbatul a încetat din viață în anul 2019, răpus de cancer. Un an mai târziu, actrița avea să fie diagnosticată cu Parkinson, boală care a urmărit-o până la sfârșitul vieții.

Din păcate, Natașa și soțul ei nu au avut copii, după ce actrița s-a luptat cu cancerul ovarian. Soțul ei a fost cel care și-a dat seama că este bolnavă, astfel că a descoperit din timp afecțiunea și a avut o șansă mai mare de vindecare.

Povestea de iubire dintre Natașa Raab și Val Guțul
Natașa Raab, una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite actrițe din România a murit pe data de 23 octombrie 2023, la vârsta de 70 de ani. De trei ani lupta cu boala Parkinson, iar de patru ani rămăsese singură, după ce soțul ei murise din cauza unui cancer la vezică.

Cei doi au fost împreună timp de 38 de ani, iar în momentul în care medicul Val Guțul a decedat, viața ei s-a schimbat radical.

„L-am dus sub pământ şi n-o să-l mai văd niciodată!”, scria actrița pe rețelele de socializare după pierderea celui care îi fusese partener o viață întreagă.

„Soţul meu iubit şi cu mine în zilele de pe urmă. El de ce s-a dus fără mine, că doar n-vea decât 66 de ani?! Şi eu ce mă fac acum?!”, a mai scris atunci Natașa Raab care s-a rugat ca ea să fie cea care să moară înaintea lui pentru că nu suporta gândul unei vieți fără Val.

Natașa și Val s-au cunoscut în studenție, pe 1 aprilie și a fost dragoste la prima vedere. După doar trei luni de relație, actrița și medicul se căsătoreau. Au făcut trei nunți, iar povestea lor de dragoste a durat aproape patru decenii.

După trecerea în neființă a lui Val Guțul, în anul 2019, actrița a rămas singură, întrucât cei doi nu au putut avea copii, deși aceasta a fost cea mai mare dorință a ei.

Actrița a suferit de cancer ovarian
La vârsta de 47 de ani, Natașa Raab era diagnosticată cu cancer ovarian. Cel care a observat că ceva este în neregulă cu ea a fost chiar soțul ei. Deși boala a fost descoperită rapid, iar viața ei a putut fi salvată, cuplul nu a mai putut avea copii.

„Mi-am dorit foarte mult copii şi ultima mea şansă s-a dus atunci. Norocul meu a fost că soţul meu, fiind medic, şi-a dat seama că ceva nu e în ordine. M-am mişcat destul de repede şi m-am operat. Cred că Dumnezeu a fost lângă mine, la fel şi soţul meu, care m-a pus să fac citostatice postoperator. Acest lucru mi-a dat şanse să lupt cu aceste celule canceroase”, a povestit Nataşa Raab în emisiunea „Constantin 60’”, de la Prima TV, potrivit Click.ro.

Atunci, actrița s-a gândit să adopte un copil, dar Val Guțul nu a fost de acord.

„Soţul meu n-a fost de acord, pentru că nu ştii niciodată, chiar şi al tău (n.r. copilul) poate să-ţi facă o surpriză”, mărturisea actrița la vremea respectivă.

Cine a fost Natașa Raab
Natașa Raab s-a născut pe 15 iulie 1953, la Huedin, județul Cluj. A absolvit Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică în 1988. A fost doctor în științe umaniste-filologie, Universitatea Craiova.

A cântat canto cu Stela Simonetii și jazz pe scena Casei de Cltură Studențească și a Casei Armatei din Cluj. De asemenea, ea a fost model la Centrul de Creație UCECOM condus de Zina Dumitrescu.

Natașa Raab a jucat în mai multe filme și seriale, precum „La urgență”, „Inimă de țigan”, „Regina”, „Din dragoste cu cele mai bune intenții” sau „Chefu”.

Totodată, ea a putut fi urmărită în „Adela” (1984), „Există joi” (1988), „Amen” (2002), „După ea” (2007) sau „Din dragoste cu cele mai bune intenții” (2010).

Dar toată lumea o cunoștea drept „Coana Chiva” dintr-o reclamă la lactate.

Lasă un comentariu