Narcisa Guță, noi acuzații la adresa Danei Roba. „Acum să-ți doneze fraierii să faci nuntă”

eduard

Narcisa Guță readuce pe tapet un scandal mai vechi și aduce noi acuzații la adresa Danei Roba, după ce și-a recunoscut idila cu Beni. Cele două au avut multe de împărțit pe vremuri când se luptau pentru iubirea lui Nicolae Guță. Narcisa Guță mai spune despre Dana Roba că este o prefăcută și că avea amant dinainte de despărțirea de soț.

După ani buni în care nu au mai avut nimic de împărțit, Narcisa Guță și Dana Roba intră, din nou, în conflict. Data aceasta, fosta soție a lui Nicolae Guță i-a adus acuze grave make-up artistei. La scurtă vreme după ce a făcut-o de rușine, a venit și răspunsul.

Narcisa Guță, noi acuzații la adresa Danei Roba

În urmă cu ani buni, cele două femei se certau pentru iubirea manelistului. Niciuna dintre ele nu voia să renunțe la Nicolae Guță, motiv pentru care luni bune s-au jignit la diferite posturi de televiziune.

Ulterior, Dana Roba s-a pocăit și a ieșit din lumina reflectoarelor, revenind în atenția publică după bătaia soră cu moartea, încasată de la Daniel, soțul ei. Aflând de întâmplare și de faptul că femeia și-a refăcut viața, Narcisa a acuzat-o de adulter, fraudă și minciună.

„Dacă erai femeie serioasă, nu-ți lăsai bărbatul în casă ca să trăiești cu amantul de care zici că l-ai cunoscut prin spitale. Ai dat altă vrăjeală la fraieri ca să-ți doneze lumea că ai nevoie de bani pentru operații, ți-au dat 20.000 de euro ca să-i iei mașină la amant. Acum să-ți doneze fraierii să faci nuntă, să vezi tu ce-ți mai faci. Ești o prefăcută, te faci că ești pocăită și ai premoniții”, a transmis Narcisa Guță pe TikTok.

De cealaltă parte, Dana Roba a bătut în retragere și nu a vrut să-i răspundă fostei rivale în dragoste.

„Nu vreau să comentez nimic, nici măcar nu am TikTok, nu știu nimic, nu am TikTok și nu sunt curioasă să-mi fac. Nu știu, nici nu mă interesează”, a fost replica dată de Dana Roba.

Cine este Beni, noul iubit al Danei Roba

La scurtă vreme după ce a fost externată din spital, Dana Roba s-a afișat în fața fanilor cu un nou partener. Numele său este Beniamin Branko, este polițist și are o sală de box pentru copii. Bărbatul de 36 de ani provine din comuna Lovrin, județul Timiș. În primă fază, ea l-a prezentat ca pe un prieten, spunând:

„Beni, un prieten foarte bun care mi-a fost alături în cele mai cumplite momente ale vieții mele. După ce fostul soț m-a bătut cu bestialitate și a vrut să îmi ia viața, cu zeci de lovituri de ciocan, Beni a contactat familia, pentru că își dorește să mă viziteze la spital cu un buchet de flori”.

Ulterior, și-a asumat relația și a spus cum ar fi început povestea lor de iubire.

„Da, Beniamin este noul meu iubit. E greu de explicat, e prea lungă povestea cum m-a cucerit. Dar m-a cucerit la spital. Omul ăsta venea la spital, îmi aducea flori, mâncare… A fost alături de mine în cele mai cumplite momente, atunci când eu am ieșit din spitale și nu puteam să mănânc. Iar ai mei frați nu puteau să vină la mine pentru că nu puteau să își lase job-ul. El venea la mine, avea timp pentru că lucrează 24 cu 72 de ore liber. În zilele lui libere venea să îmi dea să mănânc”, a precizat Dana Roba.

Lasă un comentariu