N-o mai recunoști pe stradă! Ana Maria de la Insula Iubirii, schimbare radicală de look

eduard

Ana Maria și-a dorit o schimbare de look și nu a ezitat să se lase pe mâinile specialiștilor. Tânăra este foarte mândră de rezultatul obținut și a publicat în spațiul public primele imagini. Cei care o urmăresc au reacționat imediat. Iată ce mesaje i-au transmis.

Ana Maria este din ce în ce mai activă pe rețelele de socializare, acolo unde a reușit să strângă alături de ea o comunitate impresionantă de oameni. Parcursul său în emisiunea Insula Iubirii a adus-o pe tânără în atenția publicului, iar fanii sunt foarte curioși să afle ce se mai întâmplă în viața ei.

Astfel, tânăra a decis să facă un vlog zilnic pentru a-i ține la curent pe fanii cu activitățile sale. De curând, ea a postat un videoclip, după ce și-a făcut o schimbare de look. Concurenta a decis să își schimbe nuanța părului și a ales o culoare mai închisă. Nu este singura schimbare de look pentru care a optat Ana Maria. Tânăra și-a făcut și breton.

Fanii i-au lăsat comentarii, iar mulți internauți sunt de părere că noua nuanță i se potrivește de minune.

„Mult mai bine așa”/ „Așa da, superb îți stă”/ „Prințesă frumoasă îți stă foarte bine, îți doresc o zi frumoasă”/ „Super culoare”/ „Te prinde de minune”/ „Muuult mai bine”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

Concurentele de la Insula Iubirii și-au văzut partenerii în poziții sexy, alături de ispite
Ceremonia focului, care a avut loc în ediția de vineri seara, 14 iulie, nu a deloc pe placul concurentelor de Insula Iubirii. La bonfire, Radu Vâlcan le-a arătat o serie de imagini sexy cu iubiții lor, în prezența ispitelor. Ședința foto a avut o tematică aparte – „Adam și Eva”.

Îmbrăcați sumar, dar acoperiți cu câteva frunze artificiale, concurenții și ispitele au stat în poziții ce stârnesc imaginația. Pe de altă parte, în „tabăra” fetelor, au fost stârnite doar furia și gelozia.

Una dintre concurentele care a fost extrem de deranjată de imaginile pe care le-a văzut a fost chiar Ana Maria Măriuță. Marius Budin, iubitul ei, s-a pozat alături de ispita Roxana Rapailă. Fără să stea pe gânduri tânăra a promis că îl va pune la punct pe partenerul ei în momentul în care se vor revedea.

„Mă deranjează și dacă respiră o femeie lângă Marius! Abia aștept să îl văd, să îi dau cu pozele în cap. A fost apogeul. E prima oară când îl văd pe Marius lângă altă fată”, a spus concurenta, după ce a vizualizat pozele.

Lasă un comentariu