Mulți Au Cuplat-O Cu Victor Slav, Dar Azi S-A Aflat Adevărul

eduard

În sfârșit, s-a aflat cine este iubitul misterios al prezentatoarei Andreea Mantea. Vedeta de la Kanal D își ține partenerul ascuns de aproximativ 5 ani!

Andreea Mantea își ține viața personală departe de lumina reflectoarelor, mai ales după relația controversată avută cu Cristi, tatăl copilului ei.

Cum Andreea Mantea nu s-a mai afișat cu niciun bărbat de aproape cinci ani, există o serie de speculații

pe această temă, mulți fiind chiar de părere că bruneta ar mai nutri sentimente pentru Cristi sau că ar mai exista vreo șansă de împăcare.

Ei bine, adevărul este că vedeta de la Kanal D nu duce lipsă de dragoste, se simte împlinită și fericită în brațele unui bărbat misterios, despre care nu a dorit să dea prea multe detalii până la ora actuală.

Se pare că cei doi ar avea o relație de aproape cinci ani, iar partenerul prezentatoarei ar lucra tot în televiziune.

De asemenea, detaliul care le-ar fi atras atenția apropiaților în ultima perioadă ar fi apariția unui inel pe deget care ar semănă cu unul de logodnă, numai că momentan nu se știu detalii cu privire un asemenea eveniment din viața sa.

Andreea are iubit, de 4-5 ani, și este foarte fericită. Băiatul chiar o iubește. E un tip simplu, educat, cu mult bun simț și care o iubește, o adoră pe Andreea.

Nu este băiat de bani gata și nici super afacerist. Este un om căruia nu îi este străin domeniul în care lucrează Andreea.

Și el lucrează în televiziune! Sunt de 4-5 ani împreună și se înțeleg foarte bine.

Într-adevăr, pe degetul Andreei a apărut și un inel de o perioadă, și da, seamănă cu un inel de logodnă!

Însă ea nu-și pune viața sentimentală pe tavă și nici nu dă detalii despre ea.

Cert este că e fericită și liniștită! A găsit la băiatul acesta fix ce caută: iubirea curată și adevărată’, au spus surse din anturajul Andreei Mantea, potrivit ciao.ro.

Alte recomandări pentru tine

Lasă un comentariu