Motivul pentru care Natașa Raab nu a avut copii. Actrița s-a luptat cu o boală cruntă: „Mi-am dorit foarte mult”

eduard

Actrița Natașa Raab, cunoscută pentru rolurile sale la Teatrul Național „Marin Sorescu” din Craiova, a decedat la vârsta de 70 de ani. Ea fusese diagnosticată cu boala Parkinson în 2020 și a fost confirmat decesul de către apropiați. Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook a Teatrului Românesc.

Natașa Raab a trecut prin mari suferințe în viața ei. Înainte de a fi afectată de Parkinson, a luptat și cu cancerul uterin, ceea ce a dus la imposibilitatea de a avea copii. Soțul ei, Val Guțul, a fost cel care a descoperit boala, scrie Ziare.com.

„Ultima mea şansă de a avea copii s-a dus acum 16 ani, când am învins un cancer uterin şi am făcut o histerectomie. Imediat după aceea a venit moda cu inseminările in vitro, dar eu nu mai aveam în ce să inseminez. Nu am copii, însă am mulţi studenţi şi fini. Mi-am dorit foarte mult copii şi ultima mea şansă s-a dus atunci.

Norocul meu a fost că soţul meu, fiind medic, şi-a dat seama că ceva nu este în ordine. M-am mişcat destul de repede şi m-am operat. Cred că Doamne Doamne a fost lângă mine, la fel şi soţul meu care m-a pus să fac nişte citostatice post-operator. Acest lucru mi-a dat şanse să lupt cu aceste celule canceroase”, a povestit Nataşa Raab.

Lasă un comentariu