Motivul pentru care Nataşa Raab nu a avut copii. Actriţa, de nerecunoscut în ultimii ani de viaţă

eduard

În ciuda succesului atins pe plan profesional, Natașa Raab a trăit multe dureri după ce și-a pierdut partenerul, în anul 2019. Bolile și-au pus amprenta pe chipul său într-un mod neașteptat în ultimii ani de viață. Care este motivul pentru care nu a putut să aibă niciodată copii, chiar dacă și-a dorit. Foto

Cum și-a cunoscut Natașa Raab soțul
Natașa Raab, actrița în vârstă de 70 de ani care s-a stins din viață, potrivit unui anunț făcut public luni, 23 octombrie 2023, este una dintre cele mai cunoscute din industrie. S-a bucurat de o carieră strălucită, în ciuda sacrificiilor pe care le-a făcut pentru marea ei iubire.

După ce a finalizat studiile teatrale la București, Natașa Raab a fost repartizată la Craiova, unde avea să-l cunoscută pe soțul său, medicul Val Guțul. A fost marea ei iubire. Actrița s-a mutat, pentru a-și putea trăi povestea de dragoste, în orașul amintit, deși avea numeroase colaborări în Capitală.

Marea dramă trăită de regretata actriță
Regretata actriță Natașa Raab a jucat în numeroase spectacole, piese de teatru și filme, devenind un nume recunoscut în industria cinematografică din țara noastră. Talentul său impecabil a propulsat-o în rândul celor mai apreciați artiști, care și-au evidențiat abilitățile cu măiestrie.

În ciuda succesului pe care l-a atins pe plan profesional, actrița nu s-a bucurat de aceeași fericire în viața de familie. Și-a pierdut partenerul în anul 2019, când acesta avea doar 66 de ani, în urma luptei cu cancerul. Moartea soțului a doborât-o pe Natașa Raab.

Cum s-a schimbat după boala Parkison
După cum au mărturisit colegi de scenă ai regretatei actrițe, stingerea din viață a medicului Val Guțul „a nenorocit-o” pe Natașa Raab. Aceasta și-ar fi dorit să moară odată cu soțul său sau în locul lui, numai să nu rămână singură. Din acest punct, sănătatea artistei s-a deteriorat vizibil.

Natașa Raab a fost diagnosticată cu mai multe boli de-a lungul timpului. Niciuna nu și-a lăsat amprenta mai intens pe chipul său decât Parkinson. Condiția medicală ce afectează sistemul nervos central a avut un impact semnificativ asupra actriței în ultimii ani de viață, după cum se poate observa și în fotografiile ce pot fi vizualizate în galeria foto a acestui articol.

De ce Natașa Raab nu a putut să aibă copii
Una dintre bolile ce i-au fost descoperite a anulat toate planurile Natașei Raab de a avea copii împreună cu soțul său. Afecțiunea a fost diagnosticată chiar de către medicul Val Guțul. Regretata actriță a aflat, cu durere, că se lupta cu cancerul uterin, pe care în cele din urmă l-a învins.

Totuși, acesta a fost motivul pentru care Natașa Raab nu a putut să aibă copii. Visa la o familie cu un copil împreună cu soțul său, însă ultima șansă să aibă urmași a fost anulată odată cu dezvoltarea bolii.

Ce i-a spus soțul său, înainte de a muri
„A venit moda cu inseminările in vitro, dar nu mai aveam în ce să inseminez. (…) Mi-am dorit foarte mult copii și ultima mea șansă s-a dus atunci. Norocul meu a fost că soţul, fiind medic, şi-a dat seama că ceva nu este în ordine. M-am mişcat destul de repede şi m-am operat”, a spus, în urmă cu mai mult timp, regretata actriță.

Natașa Raab a trăit întreaga sa viață cu regrete privind faptul că nu a putut să aibă copii. Înainte ca soțul său să se stingă, aflat pe patul de spital, medicul a încercat să o liniștească, spunându-i că el este copilul ei, iar ea, copilul lui. Apropiații spun că a iubit-o foarte mult, chiar dacă nu au avut urmași.

Lasă un comentariu