Motivul Neașteptat Pentru Care Fiica Lui Liviu Vârciu, Carmina, A Fost Vizitată De Poliție: „Nu Știu Dacă Am Făcut Bine”

eduard

Carmina Vârciu (21 ani) a povestit cum a fost vizitată de polițiști, două nopți la rând, după ce cineva dintre vecini a reclamat că este gălăgie. Fiica lui Liviu Vârciu a trecut prin momente de coșmar și nu crede că o să uite prea curând această experiență. Carmina Vârciu a primit, în urmă cu doi ani, un apartament cadou de la tatăl și a început în Capitală o nouă viață.

Artistul și-a dorit dintodeauna să aibă fata cea mare mai aproape de el și a făcut tot posibilul ca acest lucru să se întâmple. Liviu Vârciu i-a achiziționat Carminei o casă de toată frumusețea și i-a oferit din acel moment o viață diferită de ce trăise până atunci.

Fiica lui Liviu Vârciu, vizitată de Poliție

„Era în jur de ora 1, stăteam liniștită în pat, când cineva îmi sună la interfon și având în vedere că stau singură și nu așteptam pe nimeni, eram pregătită să mă bag la somn…Ca orice om, am mers să văd cine mă caută la ora aia. Erau doi polițiști. Nu am răspuns. Nu știu dacă am făcut bine, dar am zis că poate au greșit apartamentul. M-am întors înapoi în pat și am adormit instantaneu. Trece noaptea, totul bine și frumos, nu se întâmplă nimic”, a povestit Carmina Vârciu, în mediul online.

Spre suprinderea ei, povestea s-a repetat și a doua seară. „A doua zi, exact pe la aceeași oră, dacă nu cu o oră mai târziu, pe la 2:00, nu mai sună la interfon, nu mai sună la nimic, îmi bate în ușă. Ca să nu vă zic că eu la ora aia dormeam. Au bătut în ușă de cred că au trezit și vecinii. Eu panicată, mă duc să mă uit frumos pe vizor și văd 12 polițiști cum stăteau în fața ușii. Deschid ușa și mă iau la întrebări. Mi-au spus că cineva a reclamat că este gălăgie. Dar faza amuzantă a fost că este gălăgie, dar nu de la apartamentul meu, ci de pe coridor”, a mai spus Carmina Vârciu.

„Surpriza pe care am primit-o de la el ultima oară a fost apartamentul” Fiica artistului mărturise;te că relația cu celebrul ei tată decurge acum foarte bine, chiar dacă în trecut au trecut și prin încercări. Nu se întâlnesc foarte des, dar vorbesc tot timpul și știu că sunt acolo unul pentru celălalt. Se sfătuiesc întotdeauna, iar Liviu Vârciu e întotdeauna primul care află de planurile fiicei sale. Recunoaște că o surprinde tot timpul, dar atunci când i-a cumpărat apartamentul a simțit, cu adevărat, că visul ei capătă contur. „Surpriza pe care am primit-o de la el ultima oară a fost apartamentul. E ceva măreț. El prin apartamentul ăsta m-a ajutat să îmi îndeplinesc visul de a sta singură. Să îmi aranjez lucrușoarele așa cum vreau eu. Mă mai surprinde, dar ne-am obișnuit să ne întrebăm înainte. Mă întreabă dacă am nevoie de ceva și comunicăm”, spunea Carmina Vârciu, pentru UNICA.ro. Ar putea vorbi ore în șir despre momentele lor, cele în care se întâlnesc și pun țara la cale.
„Încercăm să ne întâlnim cât de des putem, având în vedere că nu prea ne potrivim cu programul” Ba mai mult, Carmina e fericită că artistul i-a acordat votului din încredere și îi supravegează pașii cu discreție. „Încercăm să ne întâlnim cât de des putem, având în vedere că nu prea ne potrivim cu programul. Ne înțelegem bine, viața e frumoasă. Stau singură, sunt responsabilă, totul e perfect”, preciza frumoasa brunetă.

Lasă un comentariu