Monica Tatoiu, declarații controversate: ‘Nu mai sunt ipocrită! Dacă ai celulită și pulpele mari de ce porți fustă mini?’

eduard

Monica Tatoiu a fost invitată la podcast-ul lui Viorel Grigoroiu, unde a vorbit despre problemele societății, dar a povestit și mici întâmplări trăite recent. Vezi mai jos ce mărturisiri a făcut femeia de afaceri.

Tatoiu: ”Din cauza voastră se întâmplă lucrurile astea”
Monica Tatoiu este cunoscută ca fiind o persoană sinceră și nonconformistă, motiv pentru care vedeta nu stă pe gânduri atunci când are ceva de spus.

Recent, femeia de afaceri a fost invitată la o filmare unde a fost nevoită să aștepte câteva momente.

Timp în care a observat oamenii din jurul ei, însă după spusele acesteia, în România nu mai există nici rușine, nici respect.

Tatoiu a declarat și în alte podcast-uri că ipocrizia este la fiecare pas în țara noastră, iar oamenii refuză să vadă și să accepte acest lucru.

„Refuz să mai fiu ipocrită, m-am săturat! Ieri mi s-a întâmplat ceva. Nu mai vreau să fiu ipocrită, gata, m-am săturat! Eram la o filmare și era una ieri acolo, avea celulită și m-am uitat la ea și i-am zis: ”Fată, dacă ai celulită și ai pulpele mari de ce îți pui fustă mini?”. Avea și tocuri.

Am zis că sare lumea în aer. Și eu am picioare urâte, dar nu pot să ies din casă așa. Vouă vă plac femei d-astea! Din cauza voastră, a consumatorilor se întâmplă lucrurile acestea.

Îi văd pe unii atât de familiști, dar dacă îi scuturi.. și ele și ei au ieșit în afara dormitorului cu altele sau alții. În România dacă te-ai căsătorit azi, mâine te întreabă ”Când faci un copil?”.

E groaznic, societatea e bolnavă de ipocrizie. Bunicii vor copii, dar nu se gândesc ce probleme aduce un copil cuplului. La noi nu există să te pui la masă și să discuți lucrurile. Și căsătoria tot o afacere este!”, a declarat Monica Tatoiu.

Monica Tatoiu: ”Este apropierea sfârșitului, scrie și la Biblie”
Printre altele, vedeta a mărturisit și faptul că din punctul său de vedere se apropie vremuri grele, iar românii nu își dau seama neapărat de viitorul negru ce se apropie.

Monica Tatoiu a declarat, de altfel, că este în natura românilor să închidă ochii și să prefere să se distreze nepăsător, până când chiar se întâmplă lucruri rele.

„Voi nu vă dați seama? Statisticile spun, desfrâul ăsta e exact apropierea sfârșitului, scrie și la Biblie!”, a mai spus Monica Tatoiu în cadrul podcast-ului cu Viorel Grigoroiu.

Lasă un comentariu