Monica Bârlădeanu, despre viața de femeie singură la 43 de ani. Ce planuri de viitor are actrița

0

Monica Bârlădeanu este una dintre cele mai cunoscute actrițe de la noi din țară. Este considerată de mulți o femeie extrem de frumoasă, dar ghinionistă când vine vorba despre dragoste. Toți fanii se întreabă ce planuri are în acest sens, iar actrița a decis să facă lămuriri despre acest subiect.

Monica Bârlădeanu, confesiuni tulburătoare

Monica Bârlădeanu este o vedetă ce nu mai are nevoie de nicio descriere, pentru că este foarte apreciată și iubită de o mulțime de oameni. Este o femeie frumoasă, cu un fizic de invidiat, deși a ajuns la 43 de ani.

Că arată bine nu este deloc de mirare, dar ce nu înțeleg fanii este de ce e singură, ținând cont că ar putea avea orice bărbat. Invitată în cadrul unui podcast, actrița nu s-a sfiit și a oferit cele mai intime detalii din viața ei, pe care cei de acasă le așteptau de mult timp. În principiu, a vorbit despre iubire, despre motivul pentru care este singură.

Actrița recunoaște că nu a avut niciodată parte de dragostea adevărată, deși a fost implicată în mai multe relații de-a lungul timpului. Deși a fost dezamăgită până acum, speră că va avea ocazia să dea peste un bărbat care să îi arate ce înseamnă să iubești cu adevărat.

„Cred în relații profunde și adevărate! (…) Eu nu știu ce înseamnă dragoste adevărată, dar știu că am văzut multă dragoste falsă”, a spus actrița în podcastul lui Damian Drăghici.

Ce nu poate ierta Monica

Sinceră din fire, Monica a decis să spună și ce nu ar putea ierta niciodată la un bărbat. Deși spune că ar fi dispusă să ierte multe greșeli la bărbatul de lângă ea, consideră că i-ar fi imposibil să stea într-o relație toxică, în care să nu existe deloc armonie, ci doar trădare și certuri.

„Aș vrea să cred că sunt capabilă să iert orice, dar asta nu înseamnă că putem rămâne împreună. Dacă faci niște lucruri care, pentru mine, reprezintă o trădare, nu-i bai, că eu te iert, dar lucrurile acestea devin incompatibile cu natura relației în care vreau eu să fiu”, a mai spus Monica Bârlădeanu.

Cât despre copii, în urmă cu ceva timp, actrița spunea că în câțiva ani se vede deja mamă de doi, cu un soț lângă ea. Este pregătită să iubească, vrea să își întemeie o familie, dar așteaptă să găsească persoana potrivită pentru ea.