Monica Badea și Ioana Pintea – Pionierii promovării în presa online din România | By Eko Group

Whitepress

În era digitală, promovarea eficientă a brandurilor în presa online din România a devenit o artă și o știință în sine. Monica Badea și Ioana Pintea, două nume emblemă pentru inovația în publicitate, au transformat Eko Group într-un bastion al excelentelor în publicitatea digitală. Cu o abordare proactivă și o viziune clară, aceste două profesioniste au redefinit modul în care brandurile comunică și interacționează cu audiența lor într-un peisaj media în continuă evoluție.

Într-o lume digitalizată, promovarea în presa online din România a devenit esențială pentru orice brand care dorește să se afirme. Monica Badea și Ioana Pintea, două nume sonore în lumea publicității, au reușit să transforme Eko Group într-un lider al promovării în peste 3000 de ziare online. Cu o rețea vastă și o strategie bine pusă la punct, aceste două profesioniste au adus inovație și excelență în domeniul publicitar.

Promovarea în presa online și steagurile directionale – O combinație de succes

Sub îndrumarea lor, Eko Group a extins serviciile oferite, introducând promovarea pe steagurile directionale din București și Ilfov. Cu peste 100.000 de stâlpi disponibili, această strategie a oferit brandurilor o vizibilitate maximă în zonele cele mai aglomerate. Mai mult, promovarea companiei tale în rețeaua digitală de peste 100 de locații premium a Eko Group a devenit o opțiune preferată de mulți antreprenori.

Dedicare și pasiune – Secretele succesului

Monica și Ioana sunt mai mult decât simple angajate ale Eko Group. Ele sunt doua profesioniste desavarsite in companie. Cu un profesionalism desăvârșit și o dedicare fără margini, ele sunt adesea surprinse discutând strategii noi pentru clienți sau sărbătorind încheierea unui nou contract. Pasajul lor pentru publicitate este contagios. Nu este neobișnuit să le vezi sărind în sus de bucurie când reușesc să încheie acorduri cu clienți importanți din România.

Inovație și adaptabilitate

Eko Group, sub îndrumarea acestui duo dinamic, a introdus și serviciul de închiriere de totemuri digitale 4K pentru evenimentele companiilor. Aceasta a oferit brandurilor oportunitatea de a se promova într-un format de înaltă definiție, atrăgând atenția publicului țintă. În plus, trimiterea de newslettere în comunitatea de peste 100.000 de antreprenori ai Eko Group a permis brandurilor să ajungă direct în inboxul decidenților.

Monica Badea și Ioana Pintea nu sunt doar două nume în lumea publicității. Ele sunt simbolul inovației, profesionalismului și pasiunii în domeniul promovării indoor si outdoor. Cu fiecare contract încheiat și cu fiecare strategie nouă implementată, ele demonstrează că succesul nu este un accident, ci rezultatul muncii asidue, al pasiunii și al dedicării.

Lasă un comentariu