Mona Segall renunță definitiv la America Express. Producătoarea nu vrea să mai expună concurenții și echipa la pericole: „Situațiile ar fi putut fi terifiante…”

eduard

Mona Segall a anunțat că dorește să renunțe definitiv la America Express. După ce s-a întors de la ultimele filmări, producătoarea TV a decis că nu vrea să se mai întoarcă în Columbia și Argentina. Potrivit acesteia, sezonul ce va urma să fie difuzat luna viitoare, a fost unul extrem de periculoas, atât pentru concurenti, cât și pentru întreaga producție.

America Express este una dintre cele mai urmărire emisiuni din România. Mona Segall, producătoarea mai multor show-uri de succes, precum Vara Ispitelor, Dansez pentru tine sau Chefi la Cutite. În noul sezon, întreaga echipă a avut și de această dată probleme grave cu securitatea.

America Express este una dintre cele mai urmărite emisiuni de la Antena 1. Mona Segall este producătoare reality show-ului, iar de câțiva ani călătorește împreună cu echipa sa și concurentii prin diferite țări ale lumii. De această dată, emisiunea s-a filmat în Colmbia, Ecuador și Argentina, iar staff-ul s-a confruntat cu probleme grave de securitate. Mai exact, vedetele au fost urmărite de traficanții de carne vie, în timp ce altii au fost jefuiti.

Potrivit Cancan.ro, Mona Segall, producătoarea emisiunii, a dezvăluit că renunță definitiv la emisiune, deoarece nu vrea să mai expună pe toată lumea pericolelor. Securitatea în acest sezon a fost la cel mai înalt nivel. Cu toate acestea, nu au putut fi prevenite jafurile. Au fost multe momente în care situațiile ar fi putut fi terifiante dacă nu ar fi existat atâta pază și protecție. A fost dificil, motiv pentru care Mona a decis că nu vrea să mai filmeze în aceste țări și nici în America. A spus că nu vrea să mai expună nici concurenții și nici echipa la un asemenea stres. De aceea renunță la forma aceasta a proiectului. De anul viitor se va reveni la formatul Asia Express’, au dezvăluit surse din Antena 1 pentru sursca citată.

Oase a renunțat la proiectul America Express
Oase a participat la America Express, împreună cu CRBL, în sezonul doi al emisiunii, iar la final au plecat acasă cu marele premiu. Ulterior, Oase a acceptat să facă parte din producție și a prezentat împreună cu Irina Fodor. Ei bine, anul acesta, fanii nu îl vor mai urmări pe Oase la tv, deoarece acesta a renunțat la proiect. Acesta le-a explicat internautilor că avea nevoie de o pauză pentru a se concentra asupra vieții personale.

„Chiar am primit multe mesaje şi comentarii pe tema aceasta şi nu pot decât să mă bucur şi să vă mulţumesc pentru grijă! Nu m-am certat cu nimeni de la Antena 1 sau din echipa America Express.

Motivul principal al lipsei mele din acest sezon sunt eu. Oricât de mult îmi place în familia aceea, vine un moment în viaţă când trebuie să te opreşti, să faci un pas în lateral şi să evoluezi şi mai mult.

Deşi ştiu că mai am mult de lucru la mine şi la tot ce vreau să devin pe toate planurile, consider că era necesar să fac o pauză, ca mai apoi să vin şi cu mai multă forţă, inspiraţie şi creativitate pentru a deveni cea mai bună versiune a mea!

Aşa că…nu, nu a fost vorba de vreo ceartă, ci este vorba despre o mişcare de care aveam nevoie, pentru a mă aduce şi mai aproape de cel ce vreau să fiu! Între timp, vara acesta ne vom bucura împreună de festivaluri şi de şi mai mult conţinut din partea mea’, a declarat Oase.

America Express a debutat la Antena 1 în anul 2018, sub numele de Asia Express. Show-ul cuprinde un grup de vedete împărtite în echipe care se luptă pe un traseu lung pentru a ajunge o anumită destinație. În primul sezon al emisiunii echipa câștigătoare a fost formată din Raluka și Ana Baniciu, în cel de-al doilea sezon Oase și CRBL au câștigat. În sezonul al treilea, Răzvan Fodor și Sorin Bontea au plecat acasă cu marele premiu, iar în sezonul 4, Mihai și Elwira au câștigat locul intâi. Cătălin Bordea și Nelu Cortea sunt câștigătorii America Express, sezonul 5.

Lasă un comentariu