Mona Segall, reacție dură după ce Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au plecat de la Chefi la Cuțite. Dezamăgirea producătoarei

eduard

Vestea că Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea părăsesc ”corabia” Chefi la Cuțite a venit ca un trăsnet pentru toată lumea. Atât pentru fanii emisiunii, care îi îndrăgeau și apreciau pe cei trei, cât și pentru producție, având în vedere că, în doar câteva zile, ar fi trebuit să înceapă deja filmările pentru sezonul cu numărul 13. Ce a declarat Mona Segall, producătoarea show-ului de cooking.

Cei trei chefi pleacă de la Antena 1
Într-o mișcare care a uimit pe toată lumea, Antena 1 a anunțat că cei trei jurați emblematici ai show-ului, Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea, nu vor mai face parte din echipă.

Decizia a fost comunicată oficial joi, 12 octombrie, stârnind un val dur de reacții și speculații în rândul telespectatorilor.

Au invocat stare de oboseală
Așadar, după 12 sezoane în care cei trei chefi au adus spectacolul culinar pe micile ecrane și i-au înveselit pe telespectatori cu umorul lor, se pare că au decis să își ia la revedere de la acest format.

Anunțul oficial al ”despărțirii” a fost făcut de către Mhai Ioniță, CEO Antena Group, „după refuzul acestora de a participa la filmările din octombrie 2023, conform calendarului de filmare comunicat către ei în martie 2023, refuz exprimat cu foarte puțin timp înainte de data stabilită pentru filmările sezonului 13”, invocând o stare de oboseală.

Reacția dură a Monei Segall
Producătorul general al emisiunii Chefi la Cuțite a vorbit despre anunțul făcut de cei trei. Mona Segall, cea care i-a descoperit pe jurați atunci când a produs formatul MasterChef, spune că vestea a venit ca un trăsnet pentru ei, cu mai puțin de o lună de la începerea filmărilor pentru sezonul 13.

S-a arătat, totodată, dezamăgită de faptul că cei trei au comunicat decizia în ultimul moment și au dat peste cap toate planurile deja făcute. Ba mai mult, ea susține că vedetele nu i-au vorbit niciodată despre această oboseală excesivă.

”Am fost întotdeauna aproape de oamenii cu care lucrez pentru că echipa mi-a fost şi familie. Ne-am făcut confesiuni, am căutat soluţii când ne-a fost greu, ne-am sprijinit, ne-am sfătuit şi ne-am bucurat împreună.

Spre marea mea surprindere, cu mai puţin de o lună înainte de începerea filmărilor, am aflat că ei sunt prea obositi ca să mai continue acest proiect, lucru pe care mie, personal, nu mi l-au spus niciodată.

”Aceste decizii impactează ..”
Ştiu cât de mult te consumă fiecare sezon, câtă energie îţi trebuie ca să îl duci la capăt, că e nevoie de timp pentru a te încărca din nou, dar mai ştiu că eu am avut alături nu doar 3 personaje care făceau parte dintr-un juriu, ci 3 oameni profesionişti, care după atâţia ani înţeleg televiziune, înţeleg şi ştiu ce presupune pregătirea acestui format, ştiu că aceste decizii luate în ultimul moment impactează o echipă de peste 150 de oameni şi nu pot fi remediate într-o lună de zile.

Chefi la Cuţite este unul dintre cele mai puternice branduri de televiziune, un brand la care lucrez alături de echipa mea de peste 8 ani de zile, un brand de care telespectatorii merită să se bucure în continuare, pentru că, la final, ei sunt creatorii de vedete şi responsabilitatea vedetelor este faţă de publicul care i-a adus aici.

Profesional şi uman ştiu că am făcut tot ce s-a putut. Rolul meu a fost să îi învăţ televiziune, să construiesc pentru ei cel mai bun context posibil. Şi eu am obosit, de foarte multe ori, dar responsabilitatea în faţa echipei şi a oamenilor cu care lucrez este mereu unul din secretele acestor mulţi ani în televiziune”, a transmis producătoarea.

Lasă un comentariu