Momente tensionate într-un tren din Constanța. Un bărbat infectat cu HIV l-a mușcat de antebraț pe un polițist

0

Bărbat găsit fără bilet şi fără mască în tren, încătuşat de poliţişti după ce a devenit violent şi l-a muşcat pe unul dintre ei de antebraţ.
Un bărbat care a fost găsit fără bilet şi fără mască de protecţie într-un tren, în judeţul Constanţa, a fost încătuşat de poliţişti după ce a devenit violent şi l-a muşcat de antebraţ pe unul dintre oamenii legii. Ulterior s-a stabilit că bărbatul tocmai fusese eliberat din Penitenciarul Poarta Albă şi că este infectat cu virusul HIV.

„În cursul zilei de astăzi, poliţişti din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Constanţa, în apropierea staţiei CF Medgidia, au fost solicitaţi de şeful de tren să îi acorde sprijin, întrucât în tren se află o persoană fără mască de protecţie şi fără bilet. Persoana în cauză, la vederea poliţiştilor, a devenit recalcitrantă, a refuzat să îşi decline identitatea, fapt pentru care s-a luat măsura conducerii la sediul Postului de poliţie TF Medgidia”, a transmis Poliţia Judeţeană Constanţa.
La coborârea din tren, bărbatul a devenit violent, el fiind imobilizat.
În momentul în care a fost încătuşat, bărbatul a încercat să îi lovească pe poliţişti, reuşind să îl muşte pe unul dintre ei de antebraţul stâng, partea superioară.
În urma verificărilor, s-a stabilit că el a fost eliberat, în cursul zilei de duminică, din Penitenciarul Poarta Albă, dar şi că acesta este infectat cu virusul HIV.

Poliţiştii fac cercetări în acest caz pentru infracţiunile de ultraj şi transmiterea sindromului imunodeficitar dobândit, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa.
În prezent, bărbatul se află la sediul Postului de Poliţie TF Medgidia, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa.

„Starea colegului nostru este una bună, stabilă. Acesta nu a necesitat îngrijiri medicale de specialitate”, a mai transmis Poliţia Constanţa.