Momente grele pentru Nicoleta Guţă. Gabriel, fiul său, este grav bolnav

eduard

Dacă vă gândeaţi, cumva, că Nicolae Guţă are o viaţă frumoasă şi lipsită de griji vă înşelaţi. Manelistul are o familie mare şi este preocupat mereu de toţi membrii săi.

Dacă vă gândeaţi, cumva, că Nicolae Guţă are o viaţă frumoasă şi lipsită de griji vă înşelaţi. Manelistul are o familie mare şi este preocupat mereu de toţi membrii săi.

Chiar dacă nu reuşeşte să se întâlnească prea des cu toţi copiii sau nepoţii, Nicolae Guţă vrea să-i ştie pe toţi bine.

Din păcate, acum, lucrurile nu stau deloc bine pentru el, ca urmare a problemelor de sănătate pe care le are nepotul său, Gabriel. Fiul Nicoletei Guţă suferă de depresie, potrivit Star Matinal de la Antena Stars.

Chiar dacă este foarte tânăr şi a reuşit încă de mic să ajungă sus, se pare că lucrurile acestea nu sunt suficiente pentru el.

De altfel, Gabriel Guţă a trăi şi cea mai mare bucurie a vieţii lui în urmă cu o lună, când soţia lui a adus pe lume un băieţel perfect sănătos.

Pentru că trece printr-o perioadă dificilă, Gabriel Guţă a ajuns la psihoterapeut, acolo unde urmează un tratament specializat în acest sens.

În plus, spun apropiaţii, Gabriel Guţă contientizează cât de gravă este această boală, astfel că i-a sfătuit

pe toţi cei care se confruntă cu probleme asemănătoare cu ale sale să nu stea pe gânduri şi să meargă la un medic, pentru a putea depăşi mai bine problema.

De altfel, în urmă cu ceva timp, Nicoleta Guţă, mama lui, povestea că se înţelege foarte bine cu fiul său,

care a făcut-o bunică la vârsta de 35 de ani, dar şi cu nora ei, pe care o consideră ca pe propriul copil. „Nora mea este ok. Cea care se bagă este mama.

Eu nu o să influenţez niciodată, să ia singuri decizii”, a spus Nicoleta Guţă la „Acces Direct”.

Lasă un comentariu