Modul inedit în care Michelle Yeoh și-a anunțat căsătoria cu Jean Todt: „Dragostea nu moare”

eduard

Michelle Yeoh s-a căsătorit cu partenerul ei Jean Todt, în cadrul unei ceremonii în Elveția, la aproape 20 de ani de când omul de afaceri a cerut-o de soție.

Actrița malaeziană în vârstă de 60 de ani, care a devenit prima femeie din Asia care a câștigat Oscarul pentru cea mai bună actriță, a confirmat că s-a măritat cu Todt, în cadrul unei postări pe Instagram.

Michelle Yeoh s-a măritat cu Jean Todt, după o relație de 19 ani
„19 ani și DA! Ne-am căsătorit! Mulțumim familiei care ne-a iubit atâția ani. Vă iubim și închinăm pentru următorii ani care vor veni”, a scris Michelle pe rețeaua de socializare.

Postarea a inclus câteva imagini de la ceremonie, precum și una în care cei doi proaspăt căsătoriți stăteau îmbrățișați pe un pat decorat cu petale de flori.

Felipe Massa, care a fost invitat la ceremonie, a postat pe Instagram o imagine cu un mesaj de la nuntă.

„Ne-am cunoscut în Shanghai pe 4 iunie 2004. Pe 26 iulie 2004 J.T. a cerut-o de soție pe M.Y. și ea a spus DA! După 6.992 zile, la Geneva, înconjurați de familie și prieteni, suntem fericiți să sărbătorim împreună acest moment special”, se arăta în mesaj.

Michelle Yeoh a atins un nou nivel al celebrității anul acesta, după performanța sa în filmul „Everything Everywhere All at Once”.

Pelicula, care urmărește povestea unei imigrante de origine chineză care este și proprietarea unei spălătorii, ce se află în centrul unei lupte în multivers, a câștigat șapte premii Oscar din 11 nominalizări – inclusiv cel mai bun film.

În momentul în care și-a acceptat Oscarul, actrița spus că este „un far al speranței și posibilităților” pentru „toți băiețeii și fetițele care arată ca mine”. Michelle Yeoh, care și-a făcut singură majoritatea cascadoriilor în film, le-a transmis un mesaj femeilor de pretutindeni: „Doamnelor, nu lăsați pe nimeni să vă spună că nu mai aveți vârsta necesară”.

Modul inedit în care Michelle Yoeh și-a anunțat nunta cu Jean Todt
Michelle Yeoh a jucat în numeroase filme de arte marțiale, printre care „Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings” (2021), “Crazy Rich Asians” (2018), “The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor” (2008), “Memoirs Of A Geisha” (2005) și “Crouching Tiger, Hidden Dragon” (2000).

Și-a făcut un nume în filmele de acțiune din Hong Kong în anii 1980 și 1990. În 1997 a primit un rol în filmul „Tomorrow Never Dies”, alături de Pierce Brosnan.

Actrița și-a anunțat căsătoria prin intermediul unui afiș de film fals cu titlul „Love Never Dies” (Dragostea nu moare). În imagine apărea o secvență din filmul James Bond în care Yeoh era la o plimbare cu motocicleta alături de celebrul spion. Însă fața lui Brosnan a fost înlocuită cu cea a lui Todt.

Lasă un comentariu