Miruna Pascu, lovită în repetate rânduri de fiul ei. Nu-și mai recunoaște băiatul. Detalii șocante: „A suferit foarte mult că tatăl l-a părăsit și a mai făcut un copil”

eduard

Miruna Pascu, lovită în repetate rânduri de fiul ei. Nu-și mai recunoaște băiatul. Detalii șocante: „A suferit foarte mult că tatăl l-a părăsit și a mai făcut un copil”
Miruna Pascu, lovită în repetate rânduri de fiul ei. În urmă cu câteva zile, mama lui Vlad Pascu a ajuns în spatele gratiilor, după ce a fost acuzată de autorități că ar fi încercat să șantajeze martorii, pentru a-l ajuta pe fiul ei să scape de un nou dosar de consum și trafic de substanțe ilegale.

Aflată în fața anchetatorilor, femeia ar fi făcut declarații șocante și ar fi mărturisit că a făcut toate aceste lucruri pentru a-l ajuta pe fiul ei să nu petreacă prea mult timp în închisoare.

Mai mult, femeia nici nu ar fi vrut să privească imaginile cu trupurile neînsuflețite ale tinerilor uciși de Vlad și ar fi spus lucruri despre băiatul ei, în vârstă de doar 19 ani, că ar fi lovit-o de mai multe ori și că nu îl mai recunoaște.

„ A fost întrebată de ce a încercat să intimideze o tânără martor. A spus că-i pare rău, dar că instinctul de mamă a făcut-o să acționeze altfel.

Că îi este teamă de faptul că fiul ei ar putea petrece mult timp după gratii. Atunci, procurorii i-au arătat acesteia poze cu trupurile dezmembrate ale celor doi tineri care au murit în accident.

Femeia nu a vrut să le privească și a început să plângă și mai tare. A susținut că îi pare rău, că fiul ei este total pierdut, că ea l-a scăpat demult din mână și că de fiecare dată când a încercat să îl aducă pe drumul cel bun, a fost lovită de Vlad.

Că nu mai avea absolut niciun control asupra lui și că cel care se ocupa mai mult de el era tatălui lui, care-l alimenta cu bani și îi dăruise un apartament.

Femeia a insistat să dea vina pe fostul ei soț pentru situația fiului lor, spunând că tânărul a suferit foarte mult din cauza faptului că tatăl i-a părăsit pentru o altă femeie și a mai făcut un copil.

A insistat asupra faptului că pur și simplu nu își mai recunoaște copilul, pe care îl consideră educat și sensibil, dar care nu o ascultă și o lovește”, ar fi declarat Miruna Pascu, potrivit Cancan.ro.

Lasă un comentariu