Mirela Vaida neaga zvonurile despre o noua sarcina

eduard

Mirela Vaida face lumină în privința unor zvonuri privind o a patra sarcină
Lead: După ce zvonurile că Mirela Vaida este însărcinată pentru a patra oară au început să circule, prezentatoarea TV a decis să le clarifice. Aceasta a dezvăluit că a fost întrebată în timp ce se afla în mașină cu cei trei copii ai săi, iar răspunsul ei a bulversat micuții Carla, Vladimir și Tudor.Într-un filmuleț postat pe Instagram, Mirela Vaida a vorbit despre momentul în care a fost sunată de o doamnă, iar copiii săi au auzit conversația. Aceasta a negat că ar fi însărcinată, subliniind că nu a mai fost însărcinată în ultimii cinci ani. Totodată, prezentatoarea TV a îndemnat oamenii să nu mai creadă toate balivernele și să nu se lase influențați de informații false.
Declarații surprinzătoare și momente inedite în cadrul emisiunii
În cadrul emisiunii pe care o moderează, Mirela Vaida a creat o atmosferă surprinzătoare atunci când a apărut cu un cărucior pentru bebeluși. Prezentatoarea a făcut câteva declarații cu privire la situația sa personală, captând astfel atenția telespectatorilor.

“Așa e viața femeii în lume, să procreez, să înmulțească și să crească”, a afirmat Mirela Vaida. Aceasta a susținut că s-au răspândit informații despre viața sa fără ca ea să fie contactată de persoanele implicate. De asemenea, a menționat că, deși primește numeroase telefoane și articole, nu răspunde la niciunul.

Prezentatoarea TV a evidențiat câteva experiențe personale, dezvăluind că atunci când se oprește în fața unui raft în timpul cumpărăturilor, începe să miște coșul asemenea unui cărucior de copil, într-un gest instinctiv. De asemenea, Mirela Vaida a vorbit despre modul în care își împarte masa cu familia, menționând că nu mai iese cu toți membrii acesteia.

Adevărul va fi dezvăluit doar de la sursă
Mirela Vaida a declarat că adevărul despre o posibilă sarcină va fi dezvăluit doar de la sursă. Ea a promis că va dezvălui sexul copilului, numărul de săptămâni de sarcină și data nașterii. Cu toate acestea, prezentatoarea TV a făcut o glumă amuzantă, afirmând că după cel de-al treilea copil, acesta crește singur.

Informațiile privind o posibilă sarcină a Mirelei Vaida au stârnit un val de interes în presă, iar fanii și telespectatorii așteaptă cu nerăbdare să afle adevărul de la sursă. Până atunci, rămâne de văzut cum se va dezvolta această poveste și cum va reacționa prezentatoarea TV la zvonurile care i-au bulversat familia.

Lasă un comentariu