Mirela Vaida, dezvăluiri dureroase. Cu ce boală s-au născut cei trei copii ai săi: „Nu știam cu ce să tratez!”

0

Mirela Vaida este una dintre cele mai iubite și de succes prezentatoare TV de la noi din țară. Moderatoarea de la Acces Direct este foarte apreciată de fanii ei, are o familie minunată și se poate declara o femeie împlinită, dar trăiește mereu cu mare durere în suflet. Cei trei copii ai săi au fost diagnosticați cu o boală dificilă încă de la naștere.

Mirela Vaida, despre boala copiilor ei

Mirela Vaida trăiește o frumoasă poveste alături de soțul ei, care i-a dăruit trei copii. Totul merge perfect în familia lor, se înțeleg de minune, dar cei mici trăiesc cu o boală ciudată de când s-au născut. Chiar dacă eu mers la medici mereu, nu există un tratament care să o vindece complet. Mai exact, toți trei au dermatită atopică încă din naștere.

Vedeta de la Antena 1 a vorbit despre afecțiunea de care suferă cei mici, dar și despre modul în care gestionează situația. Prezentatoarea susține că băiatul cel mare este mai puțin afectat acum și situația s-a mai reparat, dar copiii mai mici au mai mereu pielea uscată și chiar se aleg cu răni deschise uneori, care sunt foarte dureroase și se vindecă extrem de greu.

„Copiii mei, toți 3, au pielea atopică! 🥺 Ne-am luptat cu dermatita atopică încă de la naștere! Piele sensibilă, uscată, prurit, uneori răni deschise… A fost foarte greu când nu știam cu ce să tratez!”, a spus vedeta pe rețelele de socializare.

La început i-a fost greu, pentru că nu știa ce tratamente să folosească, dar acum a găsit cremele potrivite și este gata să îi ajute pe cei mici când nu le este bine. Este puternică și înțelege că nu trebuie să se panicheze, ci să se mențină pe poziții de dragul familiei.

Mirela Vaida mai vrea copii

Deși are deja trei copii, în urmă cu câteva luni, Mirela Vaida a declarat că se gândește și la al patrulea. Recunoaște că viața cu trei copii nu este deloc una ușoară, dar foarte palpitantă și frumoasă, plină de experiențe noi, speciale.

Mirela Vaida spune că și-ar dori o fetiță de data aceasta și deja a ales și un nume alături de soțul ei. Totuși, a așteptat ca cel mai mic dintre copii să ajungă la grădiniță și abia apoi se va ocupa și de o altă sarcină, pentru a nu complica și mai tare lucrurile.