Mirela, de la „Insula iubirii”, sezonul 4, de nerecunoscut după ce a slăbit. Fosta concurentă este căsătorită cu un afacerist Citeşte întreaga ştire: Mirela, de la „Insula iubirii”, sezonul 4, de nerecunoscut după ce a slăbit. Fosta concurentă este căsătorită cu un afacerist

eduard

O mai țineți minte pe Mirela Baniaș care a participat în sezonul cu numărul patru al show-ului matrimonial „Insula Iubirii” pentru a-și testa relația pe care o avea cu Ionuț Gojman?

Mirela are acum 40 de ani. Ea a trecut printr-o transformare fizică remarcabilă după ce a părăsit emisiunea și și-a refăcut viața amoroasă. Tânăra a fost părăsită e iubitul cu care a participat la Insula Iubirii, dar și-a găsit fericirea în brațele lui Vasile Florin Tecar, un bărbat cu șapte ani mai în vârstă ca ea.

„Este perfect, este bărbatul care mă atrage, e tot ce îmi doresc. Ştiţi că nu contează asta, cu muşchi, că are barbă sau e brunet. Soarta ne-a adus împreună, a fost un moment prielnic să ne aducă împreună”, a spus Mirela într-un interviu, acum câteva luni.

“Ești omul care mi-a transformat viață într-o poveste de dragoste minunata”
Despre soțul Mirelei se știe că este om de afaceri, a fost căsătorit și are copii. Și se spune că ar fi fratele lui Ioan Tecar, un afacerist care ar conduce 13 firme și ar avea o avere estimată la 125 milioane de euro.

Cu ocazia zilei sale de naștere, Mirela i-a transmis soțului, în mediul online, un mesaj emoționant:

“Ești omul care mi-a transformat viață într-o poveste de dragoste minunata și care mi-a dăruit tot ce avea și tot ce nu avea. Îmi amintesc cu drag momentul în care ne-am cunoscut și sunt recunoscătoare pentru fiecare zi petrecuta alături de tine. Tu ești omul care nu mă lasă nici să mă îmbolnăvesc și nici să fiu supărată, ești motivul pentru care zâmbesc în fiecare dimineața și motivul pentru care mă simt cea mai norocoasa femeie din lume! Noi doi avem un singur principiu: de acceptare.

Dacă lumea ta se destramă, tu vii la mine și o reconstruim împreună. Dacă lumea mea se prăbușește ,mă duc la a ta și o reformăm împreună. Ăștia suntem noi, perfecți de imperfecți,dar facem echipa buna împreună. Îmi doresc acum să avem multe evenimente memorabile împreună, așa că să avem ce povesti nepotiilor. (de ex. Așa cum te-am răpit și te-am adus la Veneția). Să știi că ești minunat!

Și că nu am întâlnit niciodată un om mai bun la suflet. (încă mai am de învățat multe de la tine).

La mulți ani, dragul meu partener de viață!”

O altă schimbare majoră apărută în viața Mirelei este legată de aspectul fizic. Fosta concurentă de la Insula Iubirii a slăbit foarte mult și a ajuns aproape de nerecunoscut.

Mirela a făcut spectacol la Insula Iubirii, după ce povestea ei de dragoste cu Ionuț Gojman, partenerul ei de atunci, s-a încheiat cu mare scandal, bărbatul alegând să rămână pe Insulă pentru a fi ispită. Deși s-au dus la emisiune crezând că vor trece testul încrederii unul în altul, cei doi s-au lăsat duși de val și au căzut în mrejele altor concurenți.

Lasă un comentariu