Mircea Radu suferă de o boală, de ani buni: „Aşteptând cu ochii deschişi ameţelile şi amorţeala”

0

Mircea Radu suferă de o boală cumplită, care vine la pachet cu multe dureri și alte neplăceri. Prezentatorul tv a vorbit pe larg despre această afecțiune, despre durerile pe care le are, dar și prin ce a trecut în urmă cu puțin timp. Mircea Radu povestit pe blogul personal prin ce momente dureroase este nevoit să treacă.
Mircea Radu se confruntă cu spondiloza cervicală. Cu toate că spondiloza cervicală nu este o boală gravă, aceasta poate fi foarte dureroasă.

Afecțiunea apare, în general, odată cu înaintarea în vârstă, dar nu numai și este practic o degenerare a coloanei vertebrale. Recent, Mircea Radu le-a povestit tuturor pe blogul personal cum îl afectează spondiloza cervicală și prin ce momente dificile este nevoit să treacă.

„Noapte grea, cu somn întrerupt din cauza spondilozei cervicale de care sufăr. Am coborât în bucătărie şi am umblat în raftul cu medicamente – ştiam unde e dar nu m-am uitat în el niciodată – am găsit pastile de toate felurile, mici, rotunde, lunguieţe, colorate pentru afecţiuni care nu mi-ar fi trecut prin cap că există.
Am înghiţit paracetamol cu apă de la robinet – «s-o laşi să curgă mai mult dacă vrei mai rece» am auzit în minte vocea asta familiară, de demult, din copilăria mea. M-am aşezat în pat, pe spate, aşteptând cu ochii deschişi ameţelile şi amorţeala pentru că, din ce am citit, spondiloza nu vine niciodată singură’, a scris Mircea Radu pe blogul personal.

Mircea Radu după ce a rămas fără job-ul de la TVR
Mircea Radu a fost, anul trecut, personajul principal într-un scandal de proporții în Televiziunea Română. Colegii lui i-au cerut, ulterior, concedierea și se discuta demiterea sa. Mircea Radu, însă, clarifică situația și spune că lucrurile stau altfel.
Mircea Radu le-a explicat urmăritorilor de pe pagina sa de Facebook că nu va mai ocupa postul de șef al comunicării din TVR. Realizatorul de emisiune nu a vrut să ofere prea multe informații cu privire la retragerea lui din funcție.

„Știți bancul cu nu a fost Volgă ci bicicletă și nu i s-a dat ci i s-a luat?’. Așa și cu știrea apărută acum, într-o anumită parte a presei’ (mor după formularea asta), că voi fi concediat din TVR. Pe scurt, e așa: cu ceva timp în urmă, eu am cerut să fiu eliberat din funcția pe care o am, de șef al comunicării TVR. Argumentele mele au fost, cred, înțelese și acceptate. Acum, la 31 Decembrie, doar îmi expiră mandatul. Real și pentru cine vrea să înțeleagă, așa stau lucrurile. Pentru cine bate câmpii și crede în zâne, n-am timp.’, a scris Mircea Radu pe Facebook.

În acest an, Mircea Radu a scris în declarația de avere că a încasat 13.000 de euro de la TVR pentru emisiunea Down The Road. După câteva zile, sindicatul MediaSind TVR, a dezvăluit că suma primită de Mircea Radu era de fapt mult mai mare. Ulterior, vedeta a depus la Agenția Națională de Integritate o declarație de avere rectificativă în care recunoaște că a fost plătit cu mai mulți bani pentru emisiunea în cauză.