Mircea Dinescu l-a dat de gol! Unde locuiește, de fapt, CTP? Nimeni nu a știut asta până acum

eduard

Mircea Dinescu a făcut dezvăluiri de ultim moment despre CTP! Cunoscutul poet și scriitor a spus în ce condiții trăiește, de fapt, gazetarul. Nimeni nu s-ar fi așteptat.
Mircea Dinescu a vorbit despre locuința în care stă CTP. Renumitul gazetar trăiește modest și conduce o Dacie veche, conform dezvăluirilor făcute de scriitor.

Cristian Tudor Popescu trăiește modest și conduce o Dacie veche
Cunoscutul poet și scriitor a avut ocazia să pășească pragul casei jurnalistului.

Vorbind despre locul unde locuiește gazetarul, Mircea Dinescu a ținut să îl descrie pe Cristian Tudor Popescu ca „un tip din ăsta care își încarcă ura în el”.

„E un tip din ăsta care își încarcă ura în el. Merge cu o dacie hodorogită și vede pe lângă el pe ăia cu mașini bengoase”, a declarat Mircea Dinescu, conform GSP.

De asemenea, scriitorul a dezvăluit că CTP are o căsuță modestă, cu „o curticică”. Adevărata surpriză a venit atunci când a văzut camera de lucru a gazetarului.

„Zice hai să-ți arăt camera mea de lucru. Și camera lui de lucru știi cum e?”, a continuat scriitorul.

Potrivit dezvăluirilor făcute de Mircea Dinescu, ar fi vorba despre o camera mică, aflată la subsol, cu o singură măsuță. În locația respectivă, s-ar simți „ca un ins din-ăsta bombardat de societate”.

„Ridică un chepeng și pe o scară dintr-aia de sârmă, de fier forjat, de fier beton… cobori într-un subsol acolo și cu o măsuță.

E o măsuță, și el în betonul ăla se simte ca un ins din-ăsta bombardat de societate, și se umple de ură”, a dezvăluit Dinescu.

Mircea Dinescu a explicat că „artistul e artist”, iar acesta își creează lucruri artificiale pentru a intra într-o anumită stare.

„E și asta o formă, artistul e artist, câteodată artistul își creează niște chestii dacă vrea artificiale ca să intre într-o stare dintr-asta”, a conchis scriitorul.

CTP a lansat un atac virulent la adresa lui Klaus Iohannis
În altă ordine de idei, gazetarul a lansat anterior un atac virulent la adresa lui Klaus Iohannis. Mai precis, l-a acuzat pe președinte că a compromis imaginea națională în timpul călătoriei în Tanzania și îl cataloghează drept cel mai detestat lider din istoria României.

Mai mult, îl acuză de nepăsare și scârbă față de români în timpul călătoriei sale în Tanzania. Acesta a afirmat că șeful statului a compromis nu doar imaginea de neamț, ci și cea de profesor.

„Iohannis a compromis nu doar noțiunea de neamț, ci și pe cea de profesor. Este un belfer care se lăfăie în lux și că a reușit să ajungă cel mai detestat președinte al României din toate timpurile”, a spus CTP.

Gazetarul a adăugat că șeful statului ar putea deveni o figură controversată și în ceea ce privește portretul său oficial. El sugerează că, similar cu o situație din trecut, acesta ar putea să apară ars sau făcut țăndări. Astfel, va genera un val de furie și dezgust în rândul populației.

În opinia lui CTP, sentimentul pe care îl stârnește Iohannis nu este furia, așa cum se întâmpla cu Nicolae Ceaușescu. Aici este vorba despre un este un sentiment de scârbă.

Lasă un comentariu