Mircea Bravo a făcut accident! Soția lui a fost transportată la spital

eduard

La momentul accidentului, în mașină, alături de Mircea Bravo se aflau Georgiana, soția acestuia, Lenuța Moldovan din Chinteni, cunoscută pentru rolul bunicii în videoclipurile comediantului și încă o persoană.

Soția comediantului a fost transportată la spital cu răni ușoare, iar tanti Lenuța și-a continuat drumul spre mănăstirea Izbuc, unde era așteptată de starețul Mihail.

Alina Fărcuța, comisar-șef și purtător de cuvânt al Poliției Bihor, a menționat că au fost alertați printr-un apel la 112 la ora 9:23, iar în scurt timp, un echipaj de la Biroul Rutier Beiuș s-a deplasat la locul incidentului.

„În accidentul produs pe DJ 764, în localitatea Roşia, a fost implicat un singur autoturism, al cărui conducător se îndrepta spre municipiul Beiuş. Acesta ar fi pierdut controlul asupra direcţiei, a intrat pe sensul opus de circulaţie şi a lovit un stâlp de susţinere a reţelei electrice”, a explicat Alina Fărcuţa.

După incident, Mircea Bravo a fost supus unui test cu aparatul etilotest, iar rezultatul acestuia a fost negativ. De asemenea, a avut un rezultat negativ și la testarea cu aparatul care detectează substanțele interzise.

Circumstanţele şi cauzele accidentului rutier urmează să fie stabilite în urma cercetărilor, însă, se speculează că renumitul actor ar fi adormit la volan.

„Accidentul s-a petrecut pe drum relativ drept, în satul Apateu, din Roșia, acuma dimineața, în jur de 8:30. Am înțeles că se duceau la Izbuc, la mănăstire. Mașina e destul de avariată în partea din stânga, a fost pusă pe trailer”, a relatat un martor din sat.

Reacția lui Mircea Bravo
Comediantul a făcut o postare pe contul său de Instagram în care își asigură fanii că, în urma accidentului, nimeni nu a fost rănit. Mașina vloggerului, însă, a fost avariată destul de grav în urma incidentului.

Lasă un comentariu