Mioara Roman, probleme de sănătate după operaţie. Oana, fiica sa, a dat noi detalii: „Nu vă puteţi imagina”

eduard

Cu toate că acum este stabilă și se reface în urma intervenției chirurgicale pe care a suferit-o recent, veștile despre mama Oanei Roman nu sunt tocmai bune. Vedeta a dezvăluit că Mioara Roman se confruntă cu unele probleme de sănătate după operație.

Mioara Roman are noi probleme de sănătate după cea mai recentă operație
Anul 2023 a fost unul marcat de cumpene pentru Mioara Roman. Fostul profesor universitar a avut nevoie de mai multe ori de intervenția urgentă a medicilor, petrecând perioade destul de lungi de timp internată în diferite spitale din București.

Cu câteva săptămâni în urmă, mama Oanei Roman a suferit o nouă operație, una complicată, cu riscuri, medicii fiind rezervați în ceea ce privește șansele de reușită. Fiica sa i-a afost alături la fiecare pas, oferindu-le celor care îi urmăresc activitatea în mediul online și câteva informații despre problemele de sănătate ale acesteia.

Oana Roman, dezvăluiri despre mama sa
Părea că Oana Roman se pregătea pentru un scenariu negru, însă mama sa a dovedit că este încă puternică, în ciuda afecțiunilor cu care se luptă. După ce a fost întrebată de mai mulți internauți cum se mai simte mama sa, vedeta a venit cu noi vești.

Din păcate, starea Mioarei Roman nu este bună. După aproape o lună de stat în spital, în pat, au apărut unele complicații. Tratamentul este unul costisitor și dureros, însă semnele sunt încurajatoare.

„V-am promis că mai vorbim astăzi, dar nu am mai avut timp. Am fost şi la mama, i-am dus tot ce avea nevoie, am luat-o pe Isa de la şcoală, m-am întors la mama. Mă întrebaţi mult de ea, este mult mai bine, faţă de starea pe care o avea când a fost externata. Nu vă puteţi imagina!

Operaţia a reuşit, domnul doctor a salvat-o, dar starea ei generală era una foarte proastă, după o lună de stat în spital. Cu hemoglobină scăzută şi o escară foarte gravă care nu a fost tratată îndeajuns, din păcate. Nici astăzi nu este vindecată, tratamentul este complicat, costisitor şi foarte dureros pentru ea, dar este mult mai bine”, a spus Oana Roman, pe InstaStory.

„Cum e viața, mi-am pierdut mințile”
Mioara Roman a fost căsătorită mai bine de trei decenii cu fostul premier al României, Petre Roman. Cei doi au trecut împreună prin momente terifiante, la începutul anilor 90, însă drumurile lor s-au separat, în anul 2007. Invitat în platoul emisiunii lui Denise Rifai, politicianul a vorbit despre motivul divorțului.

„Cum e viața, mi-am pierdut mințile. M-am îndrăgostit foarte puternic de Silvia… nu numai pentru că e o femeie foarte frumoasă, nu numai pentru că are o voce splendidă, ci pentru că este un om cu care am simțit că mi-e foarte bine. Am și eu dreptul să mă simt foarte bine cu aleasa inimii mele”, a declarat Petre Roman.

Lasă un comentariu