Minerva, previziuni despre eclipsa parțială de lună din 28 octombrie. Ce zodii vor fi afectate

eduard

Minerva, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați astrologi din țara noastră, a făcut previziuni privind fenomenele ce vor avea loc la sfârșitul lunii octombrie 2023. Eclipsa parțială de Lună de pe data de 28 va influența semnele zodiacale din zodiac. Pe ce planuri se anunță schimbări în viețile nativilor.

Când va avea loc eclipsa parțială de Lună
Pe 28 octombrie 2023, pasionații de stele vor putea să asiste la un spectacol ceresc excepțional: o eclipsă parțială de Lună. Potrivit NASA, eclipsele de Lună au loc în timpul fazei de Lună plină.

Când Luna și Soarele sunt perfect aliniate, umbra Pământului cade pe suprafața Lunii, întunecând-o și uneori transformând-o într-un roșu aprins timp de câteva ore. Când Pământul se poziționează între Luna plină și Soare, rezultă o eclipsă parțială de Lună.

Cât timp va dura fenomenul astrologic
La finalul lunii octombrie 2023, pe data de 28, va avea loc o eclipsă parțială de Lună, după cum a informat și agenția NASA. Durata totală a eclipsei va fi de 1 oră și 19 minute. Pe plan astrologic, fenomenul va influența și viețile semnelor zodiacale.

Din punct de vedere astrologic, eclipsa parțială de Lună va avea loc în semnul zodiacal al Taurului, ceea ce înseamnă că, dintre toate zodiile, aceasta va fi cea mai afectată. Se anunță multe schimbări în viețile nativilor din această zodie, în principiu pe plan familial.

Care sunt nativii influențați de eclipsă
Eclipsa parțială de Lună are o influență aparte asupra astrologiei, aducând modificări importante în viețile nativilor din zodia Taur, în primul rând. Și celelalte semne zodiacale se vor confrunta cu schimbări totuși. Majoritatea evenimentelor vor avea legătură cu viața de familie, potrivit Minerva.

Astrologul Minerva a explicat că eclipsa parțială de Lună aduce schimbări pe plan relațional între membrii familiei. Este bine să reflectăm asupra a ceea ce contează în mod special pentru noi și să facem ajustările necesare pentru a ne bucura de rezultatele dorite.

Explicațiile astrologului Minerva
„Luna plină din 28 octombrie aduce mai multe evenimente în viața de familie, deși toate (aș tinde să cred) sunt mai degrabă legate de lucruri care aparțin unui trecut pe care noi vrem cu orice preț să-l uităm. Există niște lucruri pe care noi trebuie să le învățăm, dacă nu am făcut-o. Pluto ne va obliga să o facem”, a prezis astrologul Minerva.

Eclipsa parțială de Lună de pe data de 28 octombrie 2023 va avea loc în semnul zodiacal al Taurului. Fenomenul astrologic va pune în lumină valorile interne ale fiecărui nativ, fiind cunoscut pentru puterea lui de a produce transformări din punct de vedere emoțional.

Lasă un comentariu